X Body Timisoara: XBody - 20 de minute de antrenament sunt echivalente cu 5-6 ore de antrenament la sala de fitness si se consuma intre 400 si 600 calorii, iar apoi timp de 24-48 de ore se consuma inca 1500-2000 de calorii. Corpul nostru se transforma intr-o masina de ars calorii! XBody - program personalizat de exercitii fizice si electrostimulare musculara (EMS) - cu beneficii in slabire rapida, tonifiere a musculaturii dupa nastere, recuperare medicala, etc. La Studio Btone vei lucra cu traineri personali acreditati EMS, cu un program personalizat pentru tine (scopuri legate de slabire, tonifiere, istoric medical, rezistenta la efort, etc.).

Btone - X Body - Timisoara

Antrenament cu impulsuri electrice plus exercitii fizice pentru slabire rapida in cm, tonifiere, recuperare dupa sarcina

Despre noi
XBody - 20 de minute de antrenament sunt echivalente cu 5-6 ore de antrenament la sala de fitness si se consuma intre 400 si 600 calorii, iar apoi timp de 24-48 de ... continua...
Adresa
Str. Stefan cel Mare Nr. 53
Timisoara, Timis , Romania
Telefon
0720-264.245
Adresa web
Btone - X Body - Timisoara
www.x-bodytimisoara.com
Orar
Lu, Ma, Mi, Jo, Vi: 10:00-22:00
Sa: 10:00-16:00
Localizarea pe Harta Timisoara a adresei
Btone - X Body - Timisoara
Galerie foto X Body Timisoara
Galerie video X Body Timisoara
Puncte de interes
X Body Dumbravita,
X Body Timisoara:Btone - X Body - Timisoara, Antrenament cu impulsuri electrice plus exercitii fizice pentru slabire rapida in cm, tonifiere, recuperare dupa sarcina

De ce XBody si de ce la Studio Btone?

Pentru ca XBody este antrenamentul secolului XXI - program personalizat de exercitiile fizice si electrostimulare musculara (EMS) - cu beneficii in slabire rapida, tonifiere a musculaturii generale sau a anumitor grupe musculare, in functie de nevoi (dupa nastere), recuperare medicala, etc.

XBodypentru ca 20 de minute de antrenament cu EMS sunt echivalente cu 5-6 ore de antrenament la sala de fitness si in timpul antrenamentului se consuma intre 400 si 600 de calorii, dar timp de 24-48 de ore (in functie de intensitatea antrenamentului) se consuma inca 1500-2000 de calorii. Corpul nostru se transforma intr-o masina de ars calorii!

XBody la Studio Btone pentru ca aici vei lucra cu traineri acreditati EMS, care vor stii exact cum sa realizeze un program personalizat pentru tine (rezistenta la efort, scopuri legate de slabire, tonifiere, istoric medical etc.).

Principiul de functionare XBody
Stimularea electrica musculara (EMS): printr-un dispozitiv special si cu ajutorul unor electrozi aplicati direct pe muschi, se provoaca contractii musculare, rezultatul fiind similar cu angajarea propriu-zisa a muschilor in miscare.
In consecinta, pe parcursul programului de 20 de minute, cat vei efectua impreuna cu trainerul personal exercitii specifice programului tau, vor fi stimulate simultan toate cele 9 grupe mari de muschi.
Aceasta combinatie de exercitii fizice si stimularea musculaturii folosind stimuli electrici face ca cele 20 de minute de antrenament sa fie echivalente cu 5-6 ore de antrenament la sala de fitness!
Si dacă ai nevoie de mai multă stimulare într-o anumită zona, aparatul poate seta o intensitate mai mare doar pe zona cu probleme.

Beneficii ale programelor XBody

1. Scadere rapida in greutate si in centimetri

Avînd în vedere ca este un antrenament complet de consolidare a musculaturii, se transforma modul in care organismul foloseste calorii. Este un instrument foarte eficient pentru pierderea in greutate si eliminarea grasimilor in exces prin modificarea metabolismului bazal. De aceea sunt suficiente doar 2 sedinte saptamanale.
Dupa cum spuneam, cele 20 de minute de antrenament sunt echivalente cu 5-6 ore de sala si se consuma intre 400 si 600 de calorii, dar timp de 24-48 de ore se consuma inca 1500-2000 de calorii!

2. Tonifiere
Electrozii sunt plasati direct pe corp pentru fiecare grupa majora de muschi, astfel incat toate impulsurile isi ating obiectivul. Este usor si nu poti da gres, chiar daca nu executi corect exercitiul, electrozii aplicati direct pe muschi iti asigura corectitudinea exercitiului.
Regleaza eventualele dezechilibre musculare. Impulsurile externe reglabile diferit pe zone ale corpului ajuta echilibrarea dezvoltarii musculare.

3. Aspect general imbunatatit
Dupa antrenamentul cu EMS s-a observat o imbunatatire a posturii pentru ca se tonifiaza si musculatura profunda.
Circulatia sangelui din tesuturile musculare si conjunctive creste si vei observa o piele mai ferma si, sigur te vei bucura, fara celulita!

4. Recuperare medicala
EMS este folosit si in practica medicala pentru preventia unor afectiuni, reabilitare post traumatism, ameliorarea durerilor de spate, corectarea posturii, reglarea atrofierii muschilor dupa imobilizari la pat, recuperari ortopedice, refacerea musculaturii post-natale, etc.
Foarte important este faptul ca in timpul antrenamentelor cu XBody nu punempresiune pe articulatii (impulsurile actioneaza in mod direct asupra muschilor),si nici pe spate!
Durerile de spate vor disparea pe de o parte pentru ca nu se pune presiune pe spate in timpul unor exercitii solicitante, iar pe de alta parte pentru ca se activează toate grupele musculare (in acelasi timp), inclusiv musculatura spatelui si de sustinere a coloanei vertebrale, pe parcursul antrenamentului cu Xbody.
Multi dintre noi avem probleme cu genunchii, cu spatele, cu cervicala, probleme de greutate si practicarea sporturilor intense nu ne este recomandata. Cu ajutorul Xbody si a tehnologiei EMS ne protejam corpul si ii furnizam si miscarea de care are atat de multa nevoie.

Atentie! Nu confundati X-body cu alte aparate de pe piata. X-body este singurul atestat de catre Ministerul Sanatatii, si totodata singurul atestat de catre Institutul de EMS!
Xbody este un mini calculator unde totul se regleaza pana la cel mai mic detaliu (adancimea, lungimea impulsului, nr. de contractii pe secunda), intensitate.
Evident si persoana care lucreaza cu acest aparat trebuie sa fie atestata!

Asadar, trainerii nostri acreditati EMS te asteapta in Studio-urile Btone - Xbody din Timisoara si Dumbravita! Nu amana, programeaza-te astazi!

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati Btone - X Body - Timisoara.

© 2000-2018 web design & optimizare pagina web by ProSD.com        .

 


Agentii organizari evenimente Timis | Locatii evenimente Timis | Catering Timis | Produse de cofetarie Timis | Florarii Timis | Bijuterii si accesorii Timis | Rochii de mireasa si tinute de gala Timis | Saloane de infrumusetare Timis | Muzica foto/video Timis | Servicii diverse Timis | Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2018 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: December 15, 2018

Ghidul Nuntii Home Page