TECLA ITALY: Tecla Italy va ofera pentru cele mai diferite ocazii, nunti, botezuri, nunti de argint sau de aur, o gama vasta de marturii personalizate pe baza de bomboane, cu diverse arome si gusturi, pana la 54 de sortimente, cocarde, pernute pentru inele, de cea mai buna calitate. Toate produsele sunt lucrate manual de artizani experti si cu materiale si produse exclusiv Made in Italia.

Tecla Italy

Bomboane, marturii pentru evenimente, Lovrin, Timis

Despre noi
Tecla Italy va ofera pentru cele mai diferite ocazii, nunti, botezuri, nunti de argint sau de aur, o gama vasta de marturii personalizate pe baza de bomboane, cu di ... continua...
Telefon
00.40.727-123.972
E-mail
Adresa web
Tecla Italy
GhidulNuntii.com/tecla-italy--timisoara/
Galerie foto Tecla Italy Lovrin
Tecla Italy Lovrin:Tecla Italy, Bomboane, marturii pentru evenimente, Lovrin, Timis

Tecla Italy va ofera pentru cele mai diferite ocazii, nunti, botezuri, nunti de argint sau de aur, o gama vasta de

- marturii personalizate pe baza de bomboane, cu diverse arome si gusturi, pana la 54 de sortimente,
- cocarde,
- pernute pentru inele

de cea mai buna calitate.

Toate produsele sunt lucrate manual de artizani experti si cu materiale si produse exclusiv Made in Italia.

Activitatea firmei se desfasoara atat in Italia (Venetia), cat si in Romania (Lovrin). Bomboanele au diverse arome de fructe sau non-fructe, cu gust de ciocolata sau migdala, calitate superioara italiana.

Bomboanele (confetti) au fost dintotdeauna considerate simbol de prosperitate, fericire si belsug. Inca din antichitate era buna obisnuinta si de bun augur ca invitatii sa aduca mirilor migdale, nuci, toate tipurile de fructe seci sau mici portii de dulciuri tipice zone de apartenenta. Bomboanele pentru nunta au inceput sa se difuzeze intre nobilii la curte numai dupa descoperirea Indiilor, cand au inceput sa importe zaharul cu care farmacistii curtilor nobiliare au creat aceste mici dulciuri delicioase glazonate. Odata cu raspandirea bomboanelor de nunta s-a schimbat si obiceiul: mirii le doneaza invitatilor lor.

De obicei se daruiesc oaspetilor 5 bomboane (oricum in numere dispare care simnifica nedivizibilitatea casatoriei) continute in mici saculeti (marturii pentru nunta si botez) si reprezinta: 1. Sanatate; 2. Fericire; 3. Fertilitate; 4. Longevitate; 5. Bogatie.

Literatura franceza din sec. XIV citeaza bomboanele cu gust de trandafir si viorea. Se povesteste chiar ca Napoleon, Luigi XIV si regina Elisabetta le adorau.

SC Tecla Italy SRL, in acest context, va ofera bomboane glazurate de cea mai buna calitate ca marturie a evenimentului cel mai important al vietii dvs: nunta, nunta de aur sau argint, botez sau doar un simplu Candy Bar cu ocazia casatoriei dvs, in stilul si gustul cel mai nobil posibil. Bomboanele oferite de noi vorbesc de la sine prin calitatea fabricarii lor in Italia. 

Vanzarea este disponibila doar la kilogram.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati Tecla Italy.

© 2000-2023 web design & optimizare pagina web by ProSD.com        .

 


Agentii organizari evenimente Timis | Locatii evenimente Timis | Catering Timis | Produse de cofetarie Timis | Florarii Timis | Bijuterii si accesorii Timis | Rochii de mireasa si tinute de gala Timis | Saloane de infrumusetare Timis | Muzica foto/video Timis | Servicii diverse Timis | Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2023 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: June 2, 2023

Ghidul Nuntii Home Page