Targul de nunti - Last Minute - 2014

15-16 martie 2014 - Targ de nunta Last Minute 2014 Resita

Adresa
Str. Petru Maior Nr. 16
Restaurant Duet Resita, Caras-Severin , Romania
Telefon
0746-156.537
Adresa web
Targul de nunti - Last Minute - 2014
GhidulNuntii.com/caras-severin/targ-nunta-last-m inute--resita/
Orar
Sa: 10:30-20:30
Du: 10:30-20:30
Localizarea pe Harta Resita a adresei
Targul de nunti - Last Minute - 2014
Galerie foto Targul de nunti: Last Minute Resita
Targul de nunti: Last Minute Resita:Targul de nunti - Last Minute - 2014, 15-16 martie 2014 - Targ de nunta Last Minute 2014 Resita

Targul de Nunti - Last Minute se va desfasura in
Resita la Restaurantul Duet
in data de 15-16 martie 2014,
orele 10:30-20:30.
Intrare libera.

Acest targ, asa cum reiese chiar din afis, este un targ last minute, pe ultima suta de metri pentru cei care nu au reusit din diverse motive sa-si aleaga/contracteze serviciile/furnizorii pentru nunta lor. Expozantii: Casa Rochiilor de Mireasa, GAMA LINE ANDY, PORUMBEI PENTRU NUNTI, motiv8 foto/video, Pahare Nunta Manolache, ValmediaEvents, Nunta de Vis, Umbrella Division, Pahare Bianca, Evenimente Bar, Digital Story, Artificii Timisoara, Cofetaria Andalusia Timisoara, Rochii Mireasa Miramar Lugoj, Star7 Fotografie, Restaurant Duet, Tasici Camelia, Atelierul cu Pisici, Irina Conf Stil Oravita, Caricaturist Gogu Neagoe, Cristina Fruct Decor, Trio Cameral, Flowers by Elke Catalina, Flore's Handmate, Buchete de mireasa altfel, Irina Irina Sibiu.... vin cu cele mai bune oferte si cu servicii noi pentru acest segment de eveniment. Acest targ doreste sa acopere intreaga gama de servicii necesare organizarii unei nunti.

La tombola de duminica se vor acorda tuturor vizitatorilor premii substantiale din partea organizatorilor:
Casa Rochiilor de Mireasa va acorda la premiul I o rochie de mireasa in valoare de 1500 lei iar Valmediaevents decorul bisericii.
Locul II acordat de Valmediaevents - un candy bar in tema nuntii,
Locul III acordat de Valmediaevents si Buchete mireasa altfel - vor acorda un buchet pentru mireasa si o butoniera mirelui.

Trio Cameral va intretine atmosfera cu muzica live. Nu vor lipsi dansurile de societate, defilarea rochiilor de mireasa si de seara. 

Vizitatorii care vor trece pragul Restaurantului Duet se vor bucura de prezenta unui renumit caricaturist si de cadourile acestuia.

Surprizele vor fi nelipsite pe parcursul celor 2 zile ale targului.

Informatii la tel. 0746-156.537 - cosmote - Valentina Chivu

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati Targul de nunti - Last Minute - 2014.

© 2000-2018 web design & optimizare pagina web by ProSD.com        .

 


Agentii organizari evenimente | Locatii evenimente | Catering | Produse de cofetarie | Florarii | Bijuterii si accesorii | Rochii de mireasa si tinute de gala | Saloane de infrumusetare | Muzica foto/video | Servicii diverse | Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2018 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: May 22, 2018

Ghidul Nuntii Home Page