SEROUSSI: Firma noastra, primul partener al brandului Seroussi, creaza costume barbati, costume mire, costume business, casual, din cele mai noi si performante tesaturi italiene, combinate cu croiurile si experienta croitorilor romani. Pentru costume seara, smokinguri, fracuri, oferim marimi diferite pentru pantalon si sacou, marimi combinate. Putem furniza accesorii precum pantofi deosebiti de seara, butoni, cravate, etc.

Seroussi

Costume barbati, costume de mire, business si casual, accesorii, pantofi, Timisoara

Despre noi
Firma noastra, primul partener al brandului Seroussi, creaza costume barbati, costume mire, costume business, casual, din cele mai noi si performante tesaturi itali ... continua...
Adresa
Str. Demetriade Nr. 1
Iulius Mall, stand E 43A, Timisoara, Timis , Romania
Telefon
0256-430.336, 0744-622.484
Adresa web
Seroussi
www.seroussi.ro
Orar
Lu, Ma, Mi, Jo, Vi, Sa: 10:00-22:00
Du: 10:00-22:00
Localizarea pe Harta Timisoara a adresei
Seroussi
 harta cu adresa Seroussi address map
Galerie foto Seroussi Timisoara
Galerie video Seroussi Timisoara
Seroussi Timisoara:Seroussi, Costume barbati, costume de mire, business si casual, accesorii, pantofi, Timisoara

Franciza Seroussi Iulius Mall TM (stand E 43A)
Magazin partener Seroussi Vogue, str. Popa Sapca, nr. 18

Firma noastra este primul partener din Romania al brandului Seroussi, cu o vechime de aproape 20 de ani, timp in care ne-am ocupat de crearea de costume: costume de mire, costume business si casual.

Firma noastra ofera consultanta si consiliere pentru orice tinuta si, de asemenea, furnizeaza accesoriile pentru un total look.

Brandul Seroussi este un “produs romanesc”, care foloseste cele mai noi si performante tesaturi italiene, combinate cu croiurile si experienta croitorilor romani.

Producatorul brandului Seroussi, SC NORADA SA este o investitie cu capital canadian in Romania, care, pe langa marcile celebre cum ar fi Marks and Spencer, Boss, Tiger, Diegel, Baumeler, a dezvoltat pentru Romania linia Seroussi.

Comercializam o varietate mare de smoking-uri, fracuri, costume de seara, precum si o linie care se numeste “editie limitata”, realizata conform cu masurile clientilor.

Anul 2013 a adus o noutate, si anume, costumul semi-sartorial cu tesaturi Filli-Cerutti, tesaturi 150 s, care sunt realizate in proportie de 90% manual, individual.

La costumele negre de seara, smokinguri si fracuri, avem posibilitatea sa oferim clientilor marimi diferite pentru pantalon si sacou, marimi combinate. Putem furniza accesorii precum pantofi deosebiti de seara, marca Valentino, realizati din piele de oaie si vita, care dau trasatura elasticitatii, comoditatii si elegantei de seara. La camasile cu guler de papion, nasturii de pe camasa sunt marca Swarovski. De asemenea, pentru butoni, avem posibilitatea de a va oferi butoni normali si cu pietre semi-pretioase.

Cravatele, papioanele, batistele sunt din matase, cele mai actuale tendinte si culori.

Grupul de firme Seroussi este cel mai mare fabricant de confectii din Sud Estul Europei si foloseste tesaturi de la urmatoarele case: Comero, Reda, Paulo Oliveira, Marzotto, Vitale Barberis, Ermenegildo Zegna, Cerutti.

Un aspect foarte important, daca un client achizitioneaza unul din produsele noastre, oferim modificarile gratuit, tiv, stramtat, largit.

Livram costume oriunde doresc clientii nostri in lume.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati Seroussi.

© 2000-2023 web design & optimizare pagina web by ProSD.com        .

 


Agentii organizari evenimente Timis | Locatii evenimente Timis | Catering Timis | Produse de cofetarie Timis | Florarii Timis | Bijuterii si accesorii Timis | Rochii de mireasa si tinute de gala Timis | Saloane de infrumusetare Timis | Muzica foto/video Timis | Servicii diverse Timis | Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2023 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: December 7, 2023

Ghidul Nuntii Home Page