RESTAURANT VALAHIA: Unul din cele mai bine cotate restaurante din Timisoara, Restaurantul Valahia, va ofera o gama larga de servicii pentru toate ocaziile, evenimente private si corporate, nunti, botezuri, aniversari, parastase, cocktail-uri, seminarii, training-uri, receptii. Capacitate maxima 400 de locuri (sala mare 300 loc, restaurant mic 100 loc). Bucatarie romaneasca, bar, gradina, atmosfera calda si relaxanta.

Restaurant Valahia

Organizari nunti, botezuri, parastase, evenimente si petreceri private

Despre noi
Unul din cele mai bine cotate restaurante din Timisoara, Restaurantul Valahia, va ofera o gama larga de servicii pentru toate ocaziile, evenimente private si corpor ... continua...
Adresa
Bd. Liviu Rebreanu Nr. 52
Timisoara, Timis , Romania
Telefon
0256-486.104 (8-16), 0758-838.443
Adresa web
Restaurant Valahia
www.restaurant-valahia.ro
Orar
Lu, Ma, Mi, Jo, Vi, Sa: 11:00-23:00
Du: 11:00-23:00
Capacitate
200+100
Localizarea pe Harta Timisoara a adresei
Restaurant Valahia
Galerie foto Restaurant Valahia Timisoara
Restaurant Valahia Timisoara:Restaurant Valahia, Organizari nunti, botezuri, parastase, evenimente si petreceri private

Restaurant Valahia

Restaurant cu specific romanesc

Decorul plin de culoare, ambianta plina de farmec dar si mesele savuroase sunt tot atatea motive pentru a poposi la Restaurantul Valahia. Profilul restaurantului a fost ales fara ezitari, dorinta proprietarului fiind sa obtina un restaurant cu specific romanesc, unde sa se serveasca feluri traditionale asa cum le gatea bunica domniei sale.

Restaurantul Valahia, a fost conceput ca o oaza de intimitate si confort. Meniul este alcatuit din cele mai fine si sofisticate ingrediente. Restaurantul Valahia, unul din cele mai bine cotate restaurante din Timisoara, va ofera o gama larga de servicii pentru toate ocaziile, reprezentand garantia unei inalte calitati gastronomice si estetice, flexibilitate deplina in alcatuirea meniului cat si adaptarea lui la bugetul dumneavoastra, toate acestea fiind furnizate de o echipa de profesionisti cu experinta in domeniul gastronomiei.

Personalul nostru va intampina intodeauna cu profesionalism si o servire care poate multumi orice client.

Intr-un spatiu autentic romanesc veti gasi sarea si piperul in bucate, ambianta si ospitalitate!

Restaurantul dispune de o capacitate maxima de 400 de locuri:
Sala mare 300 locuri:
Restaurant mic 100 locuri
Parcare acoperita de 26 locuri

In cazul organizarii unui eveniment in cadrul restaurantului nostru, veti putea beneficia de toate serviciile posibile astfel incat sa puteti economisi timp si bani. Puteti opta pentru oricare din meniurile prezentate de noi sau puteti veni cu propriile dumneavoastra sugestii.

Evenimente private: Nunti, Botezuri, Aniversari, Parastase
Evenimente corporate: Cocktail-uri, Seminarii, Training-uri, Receptii.

In ziua evenimetului (nunta, botez), Restaurantul Valahia, in parteneriat cu Automobile Bavaria - Banat Car, pune la dispozitie o limuzina  BMW cu sofer! Pentru momente memorabile si confort deplin! 

Restaurantul Valahia este definit de catre clienti ca un local intim si elegant. Ambientul rustic combinat cu decorul foarte modern si elegat da o nota suprema localului care te ajuta sa descoperi originalitatea stilului de viata pur romanesc: bucatarie romaneasca, bar si gradina, toate acestea intr-o atmosfera calda si relaxanta.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati Restaurant Valahia.

© 2000-2020 web design & optimizare pagina web by ProSD.com        .

 


Agentii organizari evenimente Timis | Locatii evenimente Timis | Catering Timis | Produse de cofetarie Timis | Florarii Timis | Bijuterii si accesorii Timis | Rochii de mireasa si tinute de gala Timis | Saloane de infrumusetare Timis | Muzica foto/video Timis | Servicii diverse Timis | Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2020 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: May 28, 2020

Ghidul Nuntii Home Page