RESTAURANT ROYAL BALLROOM: Royal Ballroom vine in intampinarea dvs. cu solutia optima pentru organizarea oricarui fel de evenimente festive (nunti, botezuri, petreceri) si business. Va punem la dispozitie doua locatii deosebite, capacitate 80/200 locuri, elegante, stilate, rafinate, la preturi accesibile! Complexul Royal include si gradina, terasa, sala conferinte, hotel Royal Plaza (cazare cu mic dejun inclus in pret).

Restaurant Royal Ballroom

Sala evenimente eleganta, stilata, pentru nunti, botezuri si alte petreceri, catering, Timisoara

Despre noi
Royal Ballroom vine in intampinarea dvs. cu solutia optima pentru organizarea oricarui fel de evenimente festive (nunti, botezuri, petreceri) si business. Va punem ... continua...
Adresa
Str. Lorena Nr. 1
Timisoara, Timis , Romania
Telefon
0722-853.041
Capacitate
200 locuri
Localizarea pe Harta Timisoara a adresei
Restaurant Royal Ballroom
 harta cu adresa Restaurant Royal Ballroom address map
Galerie foto Restaurant Royal Ballroom Timisoara
Restaurant Royal Ballroom Timisoara:Restaurant Royal Ballroom, Sala evenimente eleganta, stilata, pentru nunti, botezuri si alte petreceri, catering, Timisoara

Royal Ballroom vine in intampinarea dvs. cu solutia optima pentru orice fel de eveniment. Va punem la dispozitie doua locatii deosebite, elegante, stilate, rafinate la preturi accesibile! Apartinand tot Complexului Royal, gradina, terasa si hotelul Royal Plaza va invita in atmosfera boema create special pentru dvs.

Restaurant Royal Ballroom si Restaurant Royal garanteaza reusita evenimentului chiar si pentru cele mai exigente asteptari!

Meniurile sunt la preturi accesibile si sunt realizate de maistrii bucatari. Capacitatea restaurantului Royal Ballroom este de 200 de locuri, iar restaurantul Royal poate gazdui petrecerea a 80 de persoane!

Fiecare pereche are povestea ei!
In ziua nuntii noi dam contur povestii tale oferind decoruri deosebite in care mirii pot petrece clipe unice alaturi de apropiati si se pot pregati de nunta! Mireasa se poate bucura de un apartament aranjat cu mult bun gust, pus special la dispozitie ei, pentru a avea parte de intimitate si atmosfera de poveste in ritualul aranjarii sale pentru a imbraca rochia de mireasa. Mirele, daca doreste, poate profita si el de un spatiu pus special la dispozitie pentru pregatirea sa in rolul de mire.
Creaza-ti povestea alaturi de noi!

Complexul Royal va pune la dispozitie si o incapatoare sala de conferinte.
Va asteptam sa va organizati evenimentele business la noi!

Hotel Royal Plaza este situat intr-o zona linistita a orasului Timisoara, bucurandu-se de vecinatatea relaxanta a unui parc superb cu arbori seculari, in care pot avea loc sedinte foto, cununii si petreceri in aer liber.
Hotelul asigura cazare in 4 apartamente, 10 camere duble si 11 camere single, cu micul dejun inclus in pretul de cazare, la o distanta de 5 minute de centrul orasului, 8 minute de Centrul Regional de Afaceri si 10 minute de Aeroportul International Traian Vuia Timisoara.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati Restaurant Royal Ballroom.

© 2000-2023 web design & optimizare pagina web by ProSD.com        .

 


Agentii organizari evenimente Timis | Locatii evenimente Timis | Catering Timis | Produse de cofetarie Timis | Florarii Timis | Bijuterii si accesorii Timis | Rochii de mireasa si tinute de gala Timis | Saloane de infrumusetare Timis | Muzica foto/video Timis | Servicii diverse Timis | Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2023 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: December 7, 2023

Ghidul Nuntii Home Page