RESTAURANT OXFORD PUB: Restaurantul Oxford Pub organizeaza in 3 sali (30, 40, 60 loc), petreceri corporate sau private, la preturi accesibile si adaptabile in functie de bugetele alocate, meniuri speciale, de la cele tipice pub-urilor englezesti pana la aromele bucatariei internationale, un sortiment variat de bauturi, cocktailuri originale, peste 32 sortimente de bere, zona Live Sports unde puteti viziona, pe 3 ecrane LCD, meciuri de fotbal.

Restaurant Oxford Pub

Restaurant, pub, live sports, organizari petreceri corporate si private, Timisoara

Despre noi
Restaurantul Oxford Pub organizeaza in 3 sali (30, 40, 60 loc), petreceri corporate sau private, la preturi accesibile si adaptabile in functie de bugetele alocate, ... continua...
Adresa
Str. Daliei Nr. 4
Timisoara, Timis , Romania
Telefon
0756-053.744
Adresa web
Restaurant Oxford Pub
www.oxfordtm.ro
Orar
Lu, Ma, Mi, Jo, Vi, Sa: 10:00-02:00
Du: 10:00-02:00
Capacitate
30/40/60 loc
Localizarea pe Harta Timisoara a adresei
Restaurant Oxford Pub
Galerie foto Restaurant Oxford Pub Timisoara
Restaurant Oxford Pub Timisoara:Restaurant Oxford Pub, Restaurant, pub, live sports, organizari petreceri corporate si private, Timisoara

La Pub&Restaurant Oxford veti gasi atmosfera selecta a unui pub si rafinamentul unui restaurant de mare clasa.

Restaurantul Pub Oxford organizeaza petreceri corporate sau private, la preturi accesibile si adaptabile in functie de bugetele alocate.

Pub-ul este structurat pe 3 sali distincte, cu capacitati individuale de 30, 40 sau 60 locuri. Salile comunica, asadar se poate utiliza si la intreaga capacitate de 130 locuri.

Meniuri speciale, de la cele tipice pub-urilor englezesti pana la aromele bucatariei internationale, va vor uimi cu accesibilitatea preturilor. Un sortiment variat de bauturi, cocktailuri originale, peste 32 sortimente de bere sunt la dispozitia gusturilor dumneavoastra.

Iar pentru ca seara dvs. la Oxford sa fie de neuitat, puteti opta pentru zona de Live Sports unde, alaturi de suporteri adevarati veti urmari cele mai "fierbinti" meciuri, intr-o atmosfera incendiara!
Creata pentru toti iubitorii sporturilor, in zona Live Sports, intr-o atmosfera speciala, printre fanioane, mingi, fulare si tricouri ale unor nume celebre, puteti viziona in fiecare seara, pe cele 3 ecrane LCD, cele mai fierbinti meciuri de fotbal.
Primera Division, Champions League, Europa League, Liga Nationala si alte campionate.
Veti fi la curent cu toate rezultatele meciurilor disputate pe marile arene ale lumii, printr-o conexiune directa la principalele site-uri de informatii sportive.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati Restaurant Oxford Pub.

© 2000-2022 web design & optimizare pagina web by ProSD.com        .

 


Agentii organizari evenimente Timis | Locatii evenimente Timis | Catering Timis | Produse de cofetarie Timis | Florarii Timis | Bijuterii si accesorii Timis | Rochii de mireasa si tinute de gala Timis | Saloane de infrumusetare Timis | Muzica foto/video Timis | Servicii diverse Timis | Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2022 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: May 22, 2022

Ghidul Nuntii Home Page