RESTAURANT GLORIA: Savoarea unica a bucatariei internationale dar si a celei traditionale romanesti o puteti descoperi in cadrul Restaurantului Gloria. Ambientul elegant alaturi de gustul mancarii, profesionalismul personalului, preturile corecte, fac oferta noastra greu de refuzat, indiferent ca vorbim despre o cina romantica, o intalnire de afaceri sau un eveniment special din viata dumneavoastra, nunta, botez, banchet sau petreceri private.

Restaurant Gloria

Restaurant, pizza, catering, Timisoara

Despre noi
Savoarea unica a bucatariei internationale dar si a celei traditionale romanesti o puteti descoperi in cadrul Restaurantului Gloria. Ambientul elegant alaturi de gu ... continua...
Adresa
Str. B. P. Hasdeu Nr. 18
Timisoara, Timis , Romania
Telefon
0356-448.999, 0733-448.999
Orar
Lu, Ma, Mi, Jo, Vi, Sa: 10:00-24:00
Du: 12:00-22:00
Capacitate
max 50 pers
Localizarea pe Harta Timisoara a adresei
Restaurant Gloria
 harta cu adresa Restaurant Gloria address map
Galerie foto Restaurant Gloria Timisoara
Restaurant Gloria Timisoara:Restaurant Gloria, Restaurant, pizza, catering, Timisoara
Auzim prea des ca rafinamentul e un lux, ca delicatesurile sunt scumpe, ca gustul bun si a trai frumos sunt apanajul vietii celor instariti. Pareri opace care se inalta ca un zid intre noi si dorintele, deliciile, bucuriile care ne pot face viata mai imbietoare.
Restaurantul Gloria din Timisoara este pregatit sa demoleze cu savuroase argumente toate aceste prejudecati intr-o irezistibila pledoarie pentru civilizatie, comesenie citadina si gastronomie urbana.

Noi credem cu tarie ca putem fi diferiti: sa producem preparate din carne de calitate respectand cele mai exigente standarde europene la preturi avantajoase. Cum? Folosind retete traditionale, intr-o fabrica dotata cu echipamente de ultima generatie si comercializand produsele noastre atat in magazine proprii cat si in magazine partenere. Calitatea ingredientelor atent selectionate si respectarea retetelor originale confera preparatelor o personalitate puternica si un gust desavarsit.

Savoarea unica a bucatariei internationale dar si a celei traditionale romanesti o puteti descoperi in cadrul restaurantului nostru. Ambientul elegant alaturi de gustul mancarii, profesionalismul personalului si nu in ultimul rand preturile corecte, fac ca oferta noastra sa fie greu de refuzat fie pentru o cina romantica, o intalnire de afaceri sau un eveniment special din viata dumneavoastra, indiferent ca vorbim despre nunta, botez, banchet sau petreceri private.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati Restaurant Gloria.

© 2000-2023 web design & optimizare pagina web by ProSD.com        .

 


Agentii organizari evenimente Timis | Locatii evenimente Timis | Catering Timis | Produse de cofetarie Timis | Florarii Timis | Bijuterii si accesorii Timis | Rochii de mireasa si tinute de gala Timis | Saloane de infrumusetare Timis | Muzica foto/video Timis | Servicii diverse Timis | Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2023 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: December 7, 2023

Ghidul Nuntii Home Page