SKY RESTAURANT: Suntem specialisti in organizarea de petreceri romantice, nunti, botezuri, banchete, mese festive, party-uri pentru companii. Daca nu puteti ajunge dumneavoastra la noi, venim noi la dumneavoastra: in regim de catering, cu toate serviciile incluse, la un nivel profesionist, asiguram la locatia dumneavoastra o oferta larga de produse si surprize: catering pentru nunta, botez

Sky Restaurant

Evenimente, nunti, petreceri private, banchete

Despre noi
Suntem specialisti in organizarea de petreceri romantice, nunti, botezuri, banchete, mese festive, party-uri pentru companii. Daca nu puteti ajunge dumneavoastra ... continua...
Adresa
Str. Coriolan Brediceanu Nr. 10
Timisoara, Timis , Romania
Telefon
0356-170.380, 0770-422.816
Orar
Lu, Ma, Mi, Jo, Vi, Sa: 12:00-00:00
Du: 12:00-00:00
Capacitate
Restaurant-220/Terasa-100
Localizarea pe Harta Timisoara a adresei
Sky Restaurant
Galerie foto Sky Restaurant Timisoara
Puncte de interes
Restaurant Casa Del Sole, Str. Romulus nr. 12
Sky Restaurant Timisoara:Sky Restaurant, Evenimente, nunti, petreceri private, banchete

Sky Restaurant: restaurantul de deasupra orasului tau, locul unde se intalnesc rafinamentul cu dinamismul si modernismul.

Atat Restaurantul cat si Terasa Sky, fiind in centrul Timisorii, beneficiaza de o panorama extraordinara a orasului, dar si de o bucatarie fina, pe placul tuturor clientilor.

Suntem specialisti in organizarea de petreceri romantice, nunti, botezuri, banchete, mese festive, party-uri pentru companii.

Daca nu puteti ajunge dumneavoastra la noi, venim noi la dumneavoastra: in regim de catering, cu toate serviciile incluse, la un nivel profesionist, asiguram la locatia dumneavoastra o oferta larga de produse si surprize: catering pentru nunta, botez, o seara romantica in doi, petrecerea zilei de nastere, party-uri private, etc.

Oferta acestei locatii se adreseaza oamenilor de afaceri, oamenilor puternici, interesati in servicii de excelenta, dar in aceeasi masura, restaurantul are un pachet deosebit de atractiv pentru clientii tineri, care traiesc in ritm alert, atat pentru un pranz de afaceri cat si pentru o cina romantica. In fiecare seara, de marti pana duminica , intre orele 20 – 24, in restaurantul nostru se poate asculta muzica live instrumentala de buna calitate.

In noua oferta pentru tineri a restaurantului Sky se gaseste si ineditul meniu de PIZZA, care de departe, este pizza orasului tau, cea mai buna din oras.

Restaurantul are atat spatiu pentru fumatori cat si pentru nefumatori, raspunzand tuturor cerintelor legale actuale si standardelor de calitate stabilite.

In timpul verii, Terasa Sky reprezinta o modalitate placuta de petrecere a timpului, moment in care va puteti delecta in compania celor mai bune preparate culinare sau sortimente de pizza.

Asadar, cu ajutorul Restaurantului Sky, evenimentele dumneavoastra, indiferent ca vorbim de nunti, botezuri sau party de companie vor beneficia de  o bucatarie de inalta clasa, unica in Timisoara si totul se va intampla intr-un cadru de neuitat, intr-una din cele mai rafinate, si in acelasi timp moderne, sali de evenimente din Timisoara.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati Sky Restaurant.

© 2000-2022 web design & optimizare pagina web by ProSD.com        .

 


Agentii organizari evenimente Timis | Locatii evenimente Timis | Catering Timis | Produse de cofetarie Timis | Florarii Timis | Bijuterii si accesorii Timis | Rochii de mireasa si tinute de gala Timis | Saloane de infrumusetare Timis | Muzica foto/video Timis | Servicii diverse Timis | Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2022 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: August 14, 2022

Ghidul Nuntii Home Page