PRAJITURA WOW: Laboratorul de cofetarie Prajitura Wow produce torturi si prajituri pentru nunti, aniversari si alte evenimente. Gustoase si aromate, produsele de cofetarie sunt preparate dupa retete originale sau internationale, din ingrediente naturale si atent selectionate, de cea mai buna calitate. Cream torturi modele proprii sau la comanda clientului.

Prajitura Wow

Torturi, prajituri nunti-botezuri, torturi de mireasa, produse de patiserie, Resita

Despre noi
Laboratorul de cofetarie Prajitura Wow produce torturi si prajituri pentru nunti, aniversari si alte evenimente. Gustoase si aromate, produsele de cofetarie sunt pr ... continua...
Adresa
Str. Mihai Viteazu Nr. 30
Resita, Caras-Severin , Romania
Telefon
0764-400.200, 0760-258.270
Adresa web
Prajitura Wow
GhidulNuntii.com/prajitura-wow--resita/
Localizarea pe Harta Resita a adresei
Prajitura Wow
Galerie foto Prajitura Wow Resita
Puncte de interes
Cofetaria WOW, facebook
Prajitura Wow Resita:Prajitura Wow, Torturi, prajituri nunti-botezuri, torturi de mireasa, produse de patiserie, Resita

Laboratorul de cofetarie Prajitura Wow produce torturi si prajituri pentru nunti, aniversari si alte evenimente.

Gustoase si aromate, produsele de cofetarie de la cofetaria WOW, preparate dupa retete originale, te duc cu gandul la savoarea bucatariei romanesti traditionale, la toate acele bunatati pregatite "ca la mama acasa".

Mai mult, puteti alege si dintr-o gama variata de produse preparate dupa retete internationale, la fel de apetisante si savuroase.

Secretul succesului  de care se bucura astazi produsele noastre consta  in retetele deosebite, ingredientele naturale si atent selectionate, de cea mai buna calitate. De aceea, clientii nostril devin fideli produselor noastre.

Momentan puteti alege dintre cele 60 de sortimente de produse de cofetarie

Cream orice model de tort. Cofetarii nostri vor fi incantati sa va satifaca orice dorinta, singurul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa ne comunicati modelul ales de dumneavoastra chiar daca nu este inca in portofoliul nostru. Cofetarii nostri se remarca mai ales prin istetimea cu care combina diferitele ingrediente pentru a ajunge la formulele magice ale prajiturilor WOW.

Solicitarile voastre le puteti depune la sedile noastre sau le puteti trimite pe e-mail la adresa rossiconstruct@yahoo.com.

Comanda minima la domiciliu: 100 ron.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati Prajitura Wow.

© 2000-2019 web design & optimizare pagina web by ProSD.com        .

 


Agentii organizari evenimente | Locatii evenimente | Catering | Produse de cofetarie | Florarii | Bijuterii si accesorii | Rochii de mireasa si tinute de gala | Saloane de infrumusetare | Muzica foto/video | Servicii diverse | Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2019 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: February 19, 2019

Ghidul Nuntii Home Page