PENSIUNE ZEFIR: Complexul Hotelier Zefir de 4 stele, format din hotel, restaurant. pensiune, gradina vara, asigura la preturi avantajoase, cazare, mic dejun, pranz, cina, in restaurant, pe terasa, in gradina, bucatarie specific international, doua sali capacitate totala 98 locuri, unde se pot organiza diferite evenimente familiale (nunti, botezuri, aniversari) sau de firma (conferinte, prezentari, etc.). Acces internet wireless in sali restaurant si in gradina.

Restaurant-Pensiune Zefir

Restaurant, pensiune, cazare, organizari evenimente, Timisoara

Despre noi
Complexul Hotelier Zefir de 4 stele, format din hotel, restaurant. pensiune, gradina vara, asigura la preturi avantajoase, cazare, mic dejun, pranz, cina, in resta ... continua...
Adresa
Str. Tulcea Nr. 17
Timisoara, Timis , Romania
Telefon
0256-474.766, 0726-675.240
Fax
0256-474.727
Capacitate
20; 80 - 120 locuri
Localizarea pe Harta Timisoara a adresei
Restaurant-Pensiune Zefir
Galerie foto Pensiune Zefir Timisoara
Pensiune Zefir Timisoara:Restaurant-Pensiune Zefir, Restaurant, pensiune, cazare, organizari evenimente, Timisoara

La 1 februarie 2003, in Timisoara, ia fiinta un nou spatiu hotelier, Pensiunea "ZEFIR", situat intre doua strazi paralele: str. Tulcea (nr. 17) si str. Dragos Voda (nr. 24-26) intr-o zona linistita, Mehala, la numai 10 minute cu masina de centru. Aici veti gasi un loc mirific, retras, linistit. Este locul pe care de mult il cautati.

In martie 2008 se inaugureaza noul Hotel Zefir, situat pe strada Dragos Voda nr. 24-26 unindu-se cu vechea Pensiune Zefir printr-o gradina de vara cu o capacitate de 90 de locuri decorata in stil mediteranean.

COMPLEXUL HOTELIER "ZEFIR" a fost primul clasat din Timisoara la 4 stele, avand preturi avantajoase. Micul dejun, pranzul sau cina, pot fi servite pe terasa, inconjurat de miresmele florilor sau in salonul elegant amenajat. Puteti petrece clipe de relaxare in oaza de verdeata si mireasma florilor din gradina de vara sau va puteti deconecta in acordurile muzicii savurand variatele bauturi oferite de bar. De asemenea la parterul noului hotel functioneaza un restaurant de 98 de locuri pentru evenimente, avand o bucatarie cu specific international deservita de o echipa de maestri bucatari.

Restaurantul "Zefir" va asteapta intr-o ambianta intima si eleganta, cu un meniu traditional si international.
Stim ca nu exista reteta perfecta, dar ne straduim sa satisfacem si cei mai exigenti clienti prin calitatea serviciilor noastre. Discret, romantic, Restaurantul “Zefir” va propune sa redescoperiti charmul unei seri romantice pe acordurile unei muzici de calitate, la lumina lumanarilor...
Restaurantul "Zefir" va sta la dispozitie cu doua sali avand in total o capacitate de 98 locuri, unde se pot organiza diferite evenimente familiale (nunti, botezuri, aniversari) sau de firma (conferinte, prezentari, etc.).
Acces la internet wireless exista atat in cele doua sali de restaurant cat si in minunata gradina cu cascada si vegetatie luxurianta. In acest decor se poate servi masa incepand de la micul dejun in prospetimea diminetii pana la cinele tarzii la lumina felinarelor si reavanul serilor.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati Restaurant-Pensiune Zefir.

© 2000-2022 web design & optimizare pagina web by ProSD.com        .

 


Agentii organizari evenimente Timis | Locatii evenimente Timis | Catering Timis | Produse de cofetarie Timis | Florarii Timis | Bijuterii si accesorii Timis | Rochii de mireasa si tinute de gala Timis | Saloane de infrumusetare Timis | Muzica foto/video Timis | Servicii diverse Timis | Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2022 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: May 16, 2022

Ghidul Nuntii Home Page