L & C STUDIO: L & C Studio Sibiu ofera servicii profesionale audio (sonorizare) si foto-video, acopera toata gama de evenimente, nunta, botez, etc. Avem experienta de 20 ani in domeniu, folosim aparatura profesionala, oferim serviciile noastre si pentru fotografia publicitara.

L & C Studio

Servicii audio, foto-video, Sibiu

Despre noi
L & C Studio Sibiu ofera servicii profesionale audio (sonorizare) si foto-video, acopera toata gama de evenimente, nunta, botez, etc. Avem experienta de 20 ani in ... continua...
Telefon
0722-234.196, 0744-605.040
Adresa web
L & C Studio
GhidulNuntii.com/l-c-studio--sibiu/
Orar
Lu, Ma, Mi, Jo, Vi: 9:00-18:00
Galerie foto L & C Studio Sibiu
L & C Studio Sibiu:L & C Studio, Servicii audio, foto-video, Sibiu

L & C Studio Sibiu vine in intampinarea dorintelor tale pentru ca orice moment important din viata ta sa devina unic.

Oferim calitate si profesionalism pentru evenimentul tau de vis, fie ca vorbim despre nunta, botez, acoperim toata gama de evenimente prin servicii profesionale de sonorizare, foto-video.

Cu o activitate de 20 de ani pe piata din Sibiu, lucram din dorinta de a face din evenimentul tau un moment perfect, exact asa cum l-ai visat. Activitatea noastra a inceput acum 20 de ani cu serviciile audio, iar de 10 ani oferim servicii foto si video fiind intr-o continua transformare si evolutie in incercarea de a fi in conformitate cu cerintele pietei, prin aparatura de calitate si standardele ridicate.

Acoperim toata gama de evenimente, amintirile voastre fiind sursa noastra continua de inspiratie. Fie ca vorbim despre nunta, botez, sau orice alt eveniment, dincolo de aparatura profesionala si de experienta in domeniu, ne dorim ca impreuna cu tine sa fim parte din implinirea dorintelor tale si a crearii unei amintiri de neuitat.

De asemenea, oferim serviciile noastre si pentru fotografia publicitara. Experienta este cea care ne recomanda pe piata, calitatea si profesionalismul sunt garantia noastra. Impreuna cu tine construim momentul tau unic, tu aduci dorintele tale, noi serviciile noastre audio, foto si video, iar echipa noastra le implineste.

Realizam produse foto/video profesioniste folosind aparatura de ultima generatie.

Ne-ai gasit? Ne-ai placut? Te incanta ceea ce vezi? Cauta-ne si impreuna vom detalia pasii pentru ca momentul tau de vis sa fie unic.

Iubim ceea ce facem si fiecare moment este unic si pentru noi. Tu vino doar cu visul, de implinirea lui si bunadispozitie ne ocupam noi!

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati L & C Studio.

© 2000-2023 web design & optimizare pagina web by ProSD.com        .

 


Agentii organizari evenimente Sibiu | Locatii evenimente Sibiu | Catering Sibiu | Produse de cofetarie Sibiu | Florarii Sibiu | Bijuterii si accesorii Sibiu | Rochii de mireasa si tinute de gala Sibiu | Saloane de infrumusetare Sibiu | Muzica foto/video Sibiu | Servicii diverse Sibiu | Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2023 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: December 7, 2023

Ghidul Nuntii Home Page