JS EVENTS: J.S.Events asigura management si organizare evenimente, design, concept, consiliere, buchete mireasa, flori, aranjamente florale, corsaje de mana si piept, lumanari cununie si botez, decoratiuni sala, huse scaune, bufete de fructe sculptate, fantani ciocolata, candy-bar, accesorii evenimente, nunti, botezuri, carduri de masa, meniuri, marturii, pachetelele cu bunatati, sticlutele personalizate, dj, formatii muzica populara si usoara, foto-video, etc.

JS Events

J. S. Events ... si visul devine realitate!

Despre noi
J.S.Events asigura management si organizare evenimente, design, concept, consiliere, buchete mireasa, flori, aranjamente florale, corsaje de mana si piept, lumanari ... continua...
Telefon
0770.398.964
Adresa web
JS Events
GhidulNuntii.com/js-events--timisoara/
Orar
Lu, Ma, Mi, Jo, Vi, Sa: 8:00-18:00
Galerie foto JS Events Timisoara
JS Events Timisoara:JS Events, J. S. Events ... si visul devine realitate!

J.S.Events - management si organizare evenimente

- design, concept, consiliere pentru evenimente
- buchete mireasa, nase si domnisoare de onoare, aranjamente de masa
- flori, aranjamente florale tematice
- corsaje de mana si piept, lumanari cununie si botez
- bufete de fructe sculptate, fantani ciocolata, candy-bar
- accesorii evenimente, nunti, botezuri
- decoratiuni, huse scaune
- dj, formatii de muzica populara si usoara, foto-video

J.S.Events este o agentie full-service pentru organizari de evenimente cu 7 ani de experienta in domeniu, unde rafinamentul, calitatea si profesionalismul este atat cartea noastra de vizita, cat si garantia unui eveniment de neuitat.

Pentru decorul restaurantului folosim cele mai rafinate materiale, precum dantela, catifea, matase, materiale pretioase, pentru evenimente deosebite. Florile si aranjamentele florale sunt must-have-ul fiecarui eveniment si au un rol deosebit in cadrul unui eveniment festiv. Alese in culori pastelate pentru a domoli efervescenta decorului sau dimpotriva, viu colorate pentru a insufleti si intregi decorul, sunt precum praful de stele al unui moment magic din viata dumneavoastra.

Un rol deosebit de important il au si accesoriile: carduri de masa, meniuri, marturii, pachetelele cu bunatati impreuna cu sticlutele personalizate oferite la plecare, aceste mici detalii care au o insemnatate deosebita si sunt elementele care dau eleganta evenimentului si rafinament mirilor.

Punem suflet si pasiune pentru tot ceea ce este important pentru dumneavoastra si cei dragi voua... “totul pentru ca visul sa devina realitate!”

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati JS Events.

© 2000-2023 web design & optimizare pagina web by ProSD.com        .

 


Agentii organizari evenimente Timis | Locatii evenimente Timis | Catering Timis | Produse de cofetarie Timis | Florarii Timis | Bijuterii si accesorii Timis | Rochii de mireasa si tinute de gala Timis | Saloane de infrumusetare Timis | Muzica foto/video Timis | Servicii diverse Timis | Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2023 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: December 7, 2023

Ghidul Nuntii Home Page