HOTEL TORONTAL: Hotelul Torontal 3* asigura cazare in 20 de camere si 3 apartamente. Restaurantul hotelului va ofera preparate din bucataria romaneasca si internationala, in salonul restaurantului (70 loc) sau in minisalon (12-15 loc) pot fi organizate mese festive, intalniri de afaceri, conferinte. Hotelul va mai pune la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 30 de locuri.

Hotel Torontal Timisoara

Cazare, restaurant, organizari evenimente, sala conferinte, Timisoara

Despre noi
Hotelul Torontal 3* asigura cazare in 20 de camere si 3 apartamente. Restaurantul hotelului va ofera preparate din bucataria romaneasca si internationala, in salonu ... continua...
Adresa
Calea Torontalului Nr. 71
Timisoara, Timis , Romania
Telefon
0256-207.979
Adresa web
Hotel Torontal Timisoara
www.hoteltorontal.ro
Localizarea pe Harta Timisoara a adresei
Hotel Torontal Timisoara
Galerie foto Hotel Torontal Timisoara
Hotel Torontal Timisoara:Hotel Torontal Timisoara, Cazare, restaurant, organizari evenimente, sala conferinte, Timisoara

Amplasat la intrarea in municipiul Timisoara pe drumul dinspre Vama Cenad, Hotelul si Restaurantul Torontal 3* va asteapta intr-o ambianta eleganta si confortabila pentru sejurul dvs.
Calitatea dotarilor, amenajarea interioara si atentia acordata celui mai mic detaliu, profesionalismul angajatilor si promptitudinea serviciilor fac ca Hotel Torontal 3* sa va poata garanta un sejur memorabil.

Intr-o atmosfera primitoare dorim sa oferim un sejur placut intr-una din cele 20 de camere si 3 apartamente de care dispunem. Pentru a va bucura din plin de confort atunci cand sunteti departe de casa am avut grija sa dotam camerele cu minibar, tv, cablu, aer conditionat, telefon si uscator de par.

Restaurantul va ofera un climat confortabil si elegant iar maestri bucatari va vor incanta gusturile cu savuroasele preparate din bucataria romaneasca si internationala.
Salonul restaurantului, cu o capacitate de 70 de locuri, este multifunctional, fiind dotat cu instalatie de sunet, putand fi organizate mese festive, intalniri de afaceri, conferinte. De asemenea mai exista si un minisalon de 12-15 locuri, care dispune de aceleasi facilitate.

Hotelul nostru va pune la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 30 de locuri, complet echipata cu tot ceea ce aveti nevoie pentru a organiza conferinte, team-building-uri sau cursuri pentru compania dumneavoastra.

Hotelul detine parcare privata, dotata cu sistem de supraveghere pentru a oferi siguranta autoturismelor clientilor nostrii.

Personalul hotelului va sta la dispozitie permanent, facandu-va sederea cat mai confortabila prin atitudinea si profesionalismul de care da dovada.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati Hotel Torontal Timisoara.

© 2000-2022 web design & optimizare pagina web by ProSD.com        .

 


Agentii organizari evenimente Timis | Locatii evenimente Timis | Catering Timis | Produse de cofetarie Timis | Florarii Timis | Bijuterii si accesorii Timis | Rochii de mireasa si tinute de gala Timis | Saloane de infrumusetare Timis | Muzica foto/video Timis | Servicii diverse Timis | Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2022 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: May 22, 2022

Ghidul Nuntii Home Page