HOTEL TIMISOARA: Hotel Timisoara ofera cazare in centrul orasului, organizare de evenimente speciale, nunti, botez, simple mese cu prietenii sau familia, conferinte, etc., in sali multiple care pot fi amenajate conform dorintelor dumneavoastra. Oferim consiliere si recomandari de firme specializate in decoratiuni, dj si fotografi. Restaurantul Belvedere asigura meniuri de la bucataria traditionala la cea gourmet, cu preturi incepand de la 120 de lei.

Hotel Timisoara - Restaurant Belvedere

Hotel, cazare, restaurant, evenimente festive, Timisoara

Despre noi
Hotel Timisoara ofera cazare in centrul orasului, organizare de evenimente speciale, nunti, botez, simple mese cu prietenii sau familia, conferinte, etc., in sali m ... continua...
Adresa
Str. Marasesti Nr. 1-3
Timisoara, Timis , Romania
Telefon
0730-016.840, 0256-498.854
Orar
Lu, Ma, Mi, Jo, Vi, Sa: 0:00-24:00
Du: 0:00-24:00
Capacitate
10-250 pers
Localizarea pe Harta Timisoara a adresei
Hotel Timisoara - Restaurant Belvedere
Galerie foto Hotel Timisoara Timisoara
Galerie video Hotel Timisoara Timisoara
Hotel Timisoara Timisoara:Hotel Timisoara - Restaurant Belvedere, Hotel, cazare, restaurant, evenimente festive, Timisoara

Complet renovat, in maniera chic-contemporana, Hotel Timisoara, situat in centrul orasului, beneficiaza de experienta necesara pentru organizarea evenimentelor speciale pentru grupuri de 10 sau 250 de persoane. Oferim consiliere si recomandari de firme specializate in decoratiuni, dj si fotografi iar meniurile noastre acopera toate dorintele oaspetilor, de la bucataria traditionala la cea gourmet, cu preturi incepand de la 120 de lei.

Acesta este locul ideal pentru evenimentul pe care doriti sa-l sarbatoriti. Fie ca este vorba de o masa cu familia, prietenii sau fericitul prilej al unei nunti sau unui botez, salile multiple ale Hotelului Timisoara pot fi amenajate conform dorintelor dumneavoastra.

Purtand numele unor capitale europene, salile Viena, Londra, Praga si Roma se vor transforma in locatia perfecta pentru grupuri de 10 sau 250 de persoane, beneficiind de mese rotunde de 8-10 locuri, sistem de climatizare performant, sistem audio si de iluminat reglabil.

Restaurantul Belvedere, cu un design contemporan si o superba priveliste asupra Pietei Victoriei, poate gazdui 130 de persoane si reprezinta alegerea perfecta pentru evenimente speciale.

Atriumul spectaculos acoperit cu sticla, Lobby bar impreuna cu superba terasa in aer liber, Havana Club sunt argumente convingatoare in alegerea pe care o faceti, stand la dispozitia invitatilor dumneavoastra.

Pentru toate evenimentele, Hotel Timisoara si echipa sa de profesionisti sunt pregatiti sa va ofere consiliere si recomandari de firme specializate in decoratiuni, dj si fotografi.

Meniurile noastre sunt atent elaborate astfel incat sa acopere toate dorintele oaspetilor, de la bucataria traditionala la cea gourmet.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati Hotel Timisoara - Restaurant Belvedere.

© 2000-2018 web design & optimizare pagina web by ProSD.com        .

 


Agentii organizari evenimente Timis | Locatii evenimente Timis | Catering Timis | Produse de cofetarie Timis | Florarii Timis | Bijuterii si accesorii Timis | Rochii de mireasa si tinute de gala Timis | Saloane de infrumusetare Timis | Muzica foto/video Timis | Servicii diverse Timis | Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2018 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: January 19, 2018

Ghidul Nuntii Home Page