HOTEL RESTAURANT NEON: Hotelul NEON Timisoara va ofera conditii de trei stele, fiecare din cele 15 camere single si un apartament, avand in dotare tv, telefon, internet wireless, aer conditionat si minibar. Pentru momente importante din viata dvs., la Restaurantul NEON, se pot organiza diverse evenimente, precum: nunti, botezuri, banchete, petreceri private, cocktail-uri etc, in sala cu o capacitate de 120 locuri de la etajul hotelului. Pentru evenimente mai restranse la parterul hotelului, dispunem de un restaurant cu capacitatea de 40 locuri.

Hotel Restaurant Neon

Hotel, Restaurant, Evenimente festive

Despre noi
Hotelul NEON Timisoara va ofera conditii de trei stele, fiecare din cele 15 camere single si un apartament, avand in dotare tv, telefon, internet wireless, aer cond ... continua...
Adresa
Calea Aradului Nr. 85
Timisoara, Timis , Romania
Telefon
0356-807.600, 0728-015.487
Adresa web
Hotel Restaurant Neon
www.hotel-neon.ro
Capacitate
120
Localizarea pe Harta Timisoara a adresei
Hotel Restaurant Neon
Galerie foto Hotel Restaurant Neon Timisoara
Hotel Restaurant Neon Timisoara:Hotel Restaurant Neon, Hotel, Restaurant, Evenimente festive

Hotel Restaurant NEON Timisoara este situat pe una dintre cele mai importante artere ale municipiului Timisoara (E671, DN69), Calea Aradului, la nr. 85. De aici se poate ajunge cu usurinta si in timp foarte scurt in centrul orasului, la Mall-ul Iulius sau la hypermarket-ul Real.

La ultimul nivel al Hotelului NEON se afla Restaurantul NEON, de unde aveti o priveliste de ansamblu asupra orasului si unde va invitam sa savurati specialitati la gratar preparate pe lemne, chiar in fata dvs, diverse tipuri de salate, garnituri, cartofi, specialitatea casei.

Tot aici aveti posibilitatea de a alatura preparatelor culinare bauturi fine si numeroase sortimente de vinuri ale cramelor romanesti.

Pentru momente importante din viata dvs., la Restaurantul NEON, cu o capacitate de 120 locuri, se pot organiza diverse evenimente, precum: nunti, botezuri, banchete, petreceri private, cocktail-uri etc.

Pentru evenimente mai restranse la parterul hotelului, dispunem de un restaurant cu capacitatea de 40 locuri unde intr-un cadru intim puteti petrece momente de neuitat.

Cele 15 camere single si double si elegantul apartament al Hotelului NEON Timisoara va ofera conditii de trei stele, fiecare avand in dotare televizor, telefon, internet wireless, aer conditionat si minibar, oferindu-va o atmosfera intima, primitoare, creata pentru a va garanta un sejur cat mai confortabil.

Personalul nostru, amabil si foarte bine instruit, va va sta la dispozitie oricand veti avea nevoie de informatii despre locurile unde puteti sa petreceti o seara placuta sau despre punctele de atractie ale orasului Timisoara.

Alte informatii la telefon 0746-112.645

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati Hotel Restaurant Neon.

© 2000-2019 web design & optimizare pagina web by ProSD.com        .

 


Agentii organizari evenimente Timis | Locatii evenimente Timis | Catering Timis | Produse de cofetarie Timis | Florarii Timis | Bijuterii si accesorii Timis | Rochii de mireasa si tinute de gala Timis | Saloane de infrumusetare Timis | Muzica foto/video Timis | Servicii diverse Timis | Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2019 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: February 19, 2019

Ghidul Nuntii Home Page