Hotelul Restaurant MOTICICA, situat pe Calea Lugojului, la iesirea din oras si avand in vecinatate Aeroportul Timisora, este, si datorita salilor pentru evenimente pe care le detine - rafinate si decorate cu mult bun gust - locul ideal atat pentru desfasurarea nuntilor, botezurilor, zilelor onomastice cat si pentru intalniri de afaceri, organizari de conferinte, evenimente de familie sau pur si simplu petrecerea unei nopti relaxante.

Hotel Restaurant Moticica

Hotel, Restaurant, Evenimente

Despre noi
Hotelul Restaurant MOTICICA, situat pe Calea Lugojului, la iesirea din oras si avand in vecinatate Aeroportul Timisora, este, si datorita salilor pentru evenimente p ... continua...
Adresa
Calea Lugojului Nr.
(nr. 8 la iesirea din Timisoara) Timisoara, Timis , Romania
Telefon
0256-219.071
Adresa web
Hotel Restaurant Moticica
GhidulNuntii.com/hotel-restaurant-moticica--timi soara/
Orar
Lu, Ma, Mi, Jo, Vi, Sa: 07:00-11:00
Du: 07:00-11:00
Capacitate
80 - 200 - 2 sali
Localizarea pe Harta Timisoara a adresei
Hotel Restaurant Moticica
 harta cu adresa Hotel Restaurant Moticica address map
Hotel Restaurant Moticica Timisoara:Hotel Restaurant Moticica, Hotel, Restaurant, Evenimente

Hotelul Restaurant MOTICICA, situat pe Calea Lugojului, la iesirea din oras si avand in vecinatate Aeroportul Timisora, este, si datorita salilor pentru evenimente pe care le detine – rafinate si decorate cu mult bun gust - locul ideal atat pentru desfasurarea nuntilor, botezurilor, zilelor onomastice cat si pentru intalniri de afaceri, organizari de conferinte, evenimente de familie sau pur si simplu petrecerea unei nopti relaxante.

Restaurantul Moticica, un spatiu elegant, va pune la dispozitie meniuri rafinate, doua sali spatioase decorate cu mult gust si cele mai bune servicii.

Sala mare poate acomoda pana la 200 persoane si este ideala pentru desfasurarea nuntilor, botezurilor, banchetelor, intrunirilor de familie si a altor evenimente importante.

Sala mica pe de alta parte are loc pentru 80 persoane si este destinata nefumatorilor.

Gasiti la noi deasemenea sugestii bazate pe experienta pentru organizarea cat mai eficienta a unor evenimente precum nunti, botezuri, onomastice, intruniri bussines sau de familie.

Hotel Moticica - cazare de calitate in Timisoara

Camere hotelului nostru sunt curate, spatioase si ofera confortul dorit.

La Hotel Restaurant Moticica din Timisoara, pe langa cazare si masa - serviciile de baza ale fiecarui hotel, aveti la dispozitie si un set de servicii gandit pentru a va face sederea cat mai confortabila.

Apoi, pentru ca stim ca trebuie sa fiti non-stop conectat la realitatile cotidiene, va punem la dispozitie Internet wireless gratuit, atat in camere, cat si in restaurant si sala de conferinte, facând din Hotel Moticica un HotSpot veritabil.

Camerele sunt dotate cu carduri speciale de acces, astfel disparand grija purtarii cheilor.

In fata hotelului va sta la dispozitie o parcare spatioasa.

Sala de Conferinte

Sala de conferinte respecta ultimele exigente in domeniu fiind dotata cu tot ceea ce are nevoie un spatiu multimedia modern, pentru a va ajuta sa organizati conferinte de succes, workshopuri reusite

Cuprinde 100 locuri puse la dispozitie pentru astfel de intalniri si este dotata cu videoproiector & ecran de proiectie, Flipchart pe trepied, 4 ecrane LCD, DVD Player si, desigur, sonorizarea aferenta High Fidelity.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati Hotel Restaurant Moticica.

© 2000-2023 web design & optimizare pagina web by ProSD.com        .

 


Agentii organizari evenimente Timis | Locatii evenimente Timis | Catering Timis | Produse de cofetarie Timis | Florarii Timis | Bijuterii si accesorii Timis | Rochii de mireasa si tinute de gala Timis | Saloane de infrumusetare Timis | Muzica foto/video Timis | Servicii diverse Timis | Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2023 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: December 7, 2023

Ghidul Nuntii Home Page