GUBAN: Incaltaminte piele naturala - experienta si profesionalismul acumulate in cei peste 50 de ani de existenta ai marcii de pantofi Guban, imbinate cu inovatia si pasiunea pentru excelenta au facut ca in prezent sa putem oferi clientilor nostri o gama variata de modele de incaltaminte din piele naturala, realizate in proportie de 70% manual.

Guban

Incaltaminte de gala, pantofi marca Guban Timisoara

Despre noi
Incaltaminte piele naturala - experienta si profesionalismul acumulate in cei peste 50 de ani de existenta ai marcii de pantofi Guban, imbinate cu inovatia si pasiu ... continua...
Adresa
Bd. Eroilor de la Tisa Nr. 30-40
Timisoara, Timis , Romania
Telefon
0256-22.40.40, 0755-012.896
Adresa web
Guban
www.guban.ro
Orar
Lu, Ma, Mi, Jo, Vi: 10:00-18:00
Sa: 10:00-15:00
Localizarea pe Harta Timisoara a adresei
Guban
Galerie foto Guban Timisoara
Guban Timisoara:Guban, Incaltaminte de gala, pantofi marca Guban Timisoara

Guban . Fabrica de Vise

Povestea companiei noastre incepe in anul 1937cand Guban Blaziu infiinteaza ’’Uzinele Chimice Guban Timisoara’’ -  fabrica ce producea crema pentru incaltaminte, care, mai apoi, si-a diversificat activitatea, si implicit gama de produse: de la corpuri de iluminat, la piele sintetica si articole de marochinarie. In 1959 a inceput productia de incaltaminte, iar la scurt timp pantofii Guban au devenit o marca a rafinamentului si a calitatii. Ei au ramas in memoria colectiva drept pantofii cu cel mai comod calapod si cu cea mai fina piele, pantofii care se pastreaza atent inveliti in hartie, in cutia lor din dressing, ca o confirmare a statului social. Personalitati precum Harry Truman, Sophia Loren sau Regele Mihai de Hohenzollern-Sigmaringen au purtat de-a lungul timpului pantofii marca Guban. Astazi, intreaga activitate a firmei este concentrata pe productia de incaltaminte pentru femei. Pantofii Guban se remarca prin feminitate, senzualitate, material pretioase si detalii studiate riguros.

Despre companie

Prin experienta si profesionalismul dobandite in peste 50 de ani de existenta, combinate cu inovatia si pasiunea pentru excelenta, am reusit sa oferim clientilor nostri o gama vasta de modele de incaltaminte pentru femei, executata in proportie de 70% manual, din piele naturala, cu un design inovator si un calapoad foarte comod. Incaltamintea realizata de fabrica noastra reprezinta un simbol pentru elita pietei producatoare de incaltaminte din Romania, datorita calitatii si a melanjului intre artizanat si creativitate.

Noua gama ‘Guban’,  creata special pentru femeia dinamica si sofisticata, combina traditia calitatii, a stilului si a comoditatii, pentru care brandul Guban a fost renumit de-a lungul timpului, cu inovatia contemporaneitatii. Prin intermediul colectie Guban dorim sa scriem un nou capitol al excelentei produselor made in Romania: pantofii unici imbina tehnologia si materiile prime italienesti cu designul si traditia artizanatului romanesc.

Valorile in care credem sunt munca in echipa, profesionalismul si atentia la micile detalii. Astfel, reusim sa oferim produse de calitate si sa satisfacem toate nevoile celor mai exigenti  clienti.

 

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati Guban.

© 2000-2021 web design & optimizare pagina web by ProSD.com        .

 


Agentii organizari evenimente Timis | Locatii evenimente Timis | Catering Timis | Produse de cofetarie Timis | Florarii Timis | Bijuterii si accesorii Timis | Rochii de mireasa si tinute de gala Timis | Saloane de infrumusetare Timis | Muzica foto/video Timis | Servicii diverse Timis | Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2021 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: September 16, 2021

Ghidul Nuntii Home Page