GALLA EVENTS: Galla este locatia ideala pentru orice tip de eveniment cu stil, nunta, botez, banchet, majorat, petrecere business-corporate, congres, conferinte, prezentari moda, prezentari de produse sau cocktail party. Situata in inima padurii, inconjurata de arbori si verdeata, Galla dispune de 2 sali de evenimente cu o arhitectura deosebita, decorate regal, de 70, respectiv 300 locuri, in care serviciile de bar si culinare pot fi satisfacute la cele mai inalte standarde. Piscina exterioara cu un design atragator, este locul perfect pentru organizarea unei ceremonii sau eveniment in aer liber, aici fiind realizate cele mai reusite fotografii.

Galla Events

Evenimente cu stil - corporate, petreceri private: nunti, botezuri, banchete, aniversari

Despre noi
Galla este locatia ideala pentru orice tip de eveniment cu stil, nunta, botez, banchet, majorat, petrecere business-corporate, congres, conferinte, prezentari moda, ... continua...
Adresa
Calea Dorobantilor Nr. 96
Timisoara, Timis , Romania
Capacitate
70 si 300 locuri
Localizarea pe Harta Timisoara a adresei
Galla Events
Galla Events Timisoara:Galla Events, Evenimente cu stil - corporate, petreceri private: nunti, botezuri, banchete, aniversari

GALLA – locul ideal pentru nunta perfecta, botezul, petrecerea corporate sau orice alt eveniment cu stil!

Galla este situata in inima padurii dar totusi in Timisoara. Drumul spre sala este amplificat de frumusetea naturii si cadrul iluminat format din arbori si verdeata, oferind o buna introducere spre locul unde urmeaza sa fie creionata cea mai frumoasa poveste.

La Galla puteti alege una dintre cele 2 sali de evenimente concepute special pentru a satisface orice rod al imaginatiei tuturor celor care ne vor trece pragul.

Primirea invitatilor se va face intr-un lobby grandios in care stilul si arhitectura cu siguranta iti vor crea emotie.

Prima sala dispune de o capacitate de pana la 70 persoane, fiind astfel locul ideal pentru orice fel de eveniment care se doreste a fi mai intim. Frumusetea decorului si generozitatea spatiului ofera tabloul perfect al unui eveniment reusit.

A doua sala dispune de o capacitate de pana la 300 persoane, gazduind evenimente grandioase in care luxul se gaseste si in cel mai mic detaliu. Atentia la detalii, alegerea finisajelor si lipsa stalpilor centrali vor face ca invitatii sa se simta “ca in primul rand”, indiferent de pozitionarea acestora in incinta salii. Arhitectura si frumusetea decorului sunt puse in evidenta de lumina naturala care patrunde prin geamurile inalte atent pozitionate.

Ambele sali de evenimente dispun de un bar lounge cochet unde invitatii se pot revigora cu bauturi fine si cocktailuri speciale.

Pentru a complementa frumusetea locului, am creat o piscina exterioara cu un design atragator inconjurata de natura, oferind astfel locul ideal pentru cele mai reusite fotografii. Este locul perfect pentru organizarea unei ceremonii sau eveniment in aer liber.

Deasupra salilor am conceput camere spatioase pentru a veni in intampinarea tinerilor casatoriti si a invitatilor lor.

Din experienta am creat un concept complet, gandindu-ne la toate detaliile care vor face diferenta in confortul invitatilor: parcare spatioasa supravegheata de personal calificat, grupuri sanitare speciale pentru mama si copil, pentru persoane cu dizabilitati, garderoba, locuri speciale pentru fumat si multe alte servicii.

Galla Events este locul unde povestea ta prinde contur, in care eleganta si luxul imbraca emotia in pasiune! Galla este noul concept de sala pentru evenimente din Timisoara.

NUNTA PERFECTA LA GALLA. Imagineaza-ti cadrul perfect, decorul regal, detaliile subtile… duse la un alt nivel. Atentia la detalii si arhitectura salilor face din Galla locatia ideala pentru a-ti creiona povestea de iubire.

BOTEZ LA GALLA. Petrecerea de crestinare a copilului este cel mai emotionant moment in viata parintilor. La Galla emotia acestui moment este cel mai bine transmisa si simtita.

EVENIMENTE CU STIL LA GALLA. Fie ca este vorba de un banchet, majorat sau congres, la Galla iti oferim servicii complete si personalizate in functie de natura evenimentului. La noi gasesti o echipa dedicata pentru un eveniment de succes.

SALI CONFERINTE. PETRECERI CORPORATE LA GALLA. Ambele sali sunt special concepute pentru a gazdui orice tip de eveniment business-corporate, pentru 70-350 participanti, avand echipamentele tehnice necesare pentru realizarea unui astfel de eveniment. Deasemenea, serviciile de bar si culinare pot fi satisfacute la cele mai inalte standarde. Prezentari de moda, conferinte corporate, prezentari de produse sau cocktail party, Galla este gazda perfecta!

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati Galla Events.

© 2000-2019 web design & optimizare pagina web by ProSD.com        .

 


Agentii organizari evenimente Timis | Locatii evenimente Timis | Catering Timis | Produse de cofetarie Timis | Florarii Timis | Bijuterii si accesorii Timis | Rochii de mireasa si tinute de gala Timis | Saloane de infrumusetare Timis | Muzica foto/video Timis | Servicii diverse Timis | Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2019 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: August 25, 2019

Ghidul Nuntii Home Page