FLORI HOLLAND: Flori Holland En Gros, Concept Store Violette Boutique de Fleurs, achizitioneaza flori si plante de la bursele din Olanda sau direct de la producatori si expediaza comenzile in Europa. Puteti comanda aranjamente florale, flori nunta, aranjamente funerare, asiguram abonamente florale, design floral de interior, pentru evenimente, comanda on-line buchete si aranjamente florale.

Flori Holland En Gros - Violette Boutique de Fleurs, Concept Store

En gros flori Olanda - Buchete si aranjamente de lux Private & Business

Despre noi
Flori Holland En Gros, Concept Store Violette Boutique de Fleurs, achizitioneaza flori si plante de la bursele din Olanda sau direct de la producatori si expediaza ... continua...
Adresa
Pta. Balcescu Nr. 1
Timisoara, Timis , Romania
Telefon
0721-578.107, 0356-431.888
E-mail
Adresa web
Orar
Lu, Ma, Mi, Jo, Vi, Sa: 8:00-20:00
Localizarea pe Harta Timisoara a adresei
Flori Holland En Gros - Violette Boutique de Fleurs, Concept Store
 harta cu adresa Flori Holland En Gros - Violette Boutique de Fleurs, Concept Store address map
Galerie foto Flori Holland Timisoara
Flori Holland Timisoara:Flori Holland En Gros - Violette Boutique de Fleurs, Concept Store, En gros flori Olanda - Buchete si aranjamente de lux Private & Business

Flori Holland este o companie specializata in achizitionarea florilor si plantelor de la bursele din Olanda sau direct de la producatori cat si in expedierea comenzilor in Europa.
Oferim astfel flori en-gros de cea mai inalta calitate la preturi accesibile.

In ultima perioada ne-am facut un portofoliu de clienti alaturi de care am reusit sa cunoastem care sunt tendintele pietei de flori si plante din Romania.
Ne adresam atat supermarketurilor, en-grourilor, firmelor de aranjamente florale, cat si florariilor.

Oferim flori exclusive pentru clientii care vor sa iasa in evidenta. Calitate garantata, prospetime si frumusete. Experienta noastra bogata acumulata de-a lungul timpului in comercializarea florilor si plantelor cat si a accesoriilor florale ne fac un partener pe care puteti conta!

Violette Boutique des Fleurs este un concept store care aduce prospetime, calitate si creativitate in cea mai pura forma.

La Violette Boutique des Fleurs puteti comanda cele mai magnifice creatii de buchete. Aranjamente florale de lux, buchete, flori de nunta, aranjamente funerare. Punem la dispozitie si o serie de abonamente florale care vin in avantajul dumneavoastra. Veniti in florarie si convingeti-va de calitatea superioara si serviciile ireprosabile.

Floral

Un buchet de flori frumos trimite un mesaj si are un impact asa cum nimic altceva nu o face, atat timp cat este unic si original. Aici veti gasi o o varietate de idei si posibilitati de care nu dispuneti in alta parte. Violette Boutique Des Fleurs sta la dispozitia dumneavoastra cu creatii inedite si aranjamente florale fresh care garanteaza efectul pe care doriti sa il obtineti.

Interior

Designul floral de interior este mai mult decat mobilier si plante intr-o forma oarecare sau flori plasate într-o camera. Acesta implica crearea unei unitati omogene si a armoniei. La Violette va putem ajuta cu designul interior floral fie ca este vorba de propria casa sau de evenimente importante care trebuie sa fie prezentate impecabil.

Comanda on-line buchete si aranjamente florale

Experienta, simplitate si eleganta la buchet. Violette Boutique des Fleurs ofera posibilitatea de a comanda aranjamente florale fresh si nu numai. Tot ce trebuie sa faceti este sa comandati. Veti primi aranjamente proaspete, care dureaza si cu o calitate pe care doar noi o garantam.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati Flori Holland En Gros - Violette Boutique de Fleurs, Concept Store.

© 2000-2023 web design & optimizare pagina web by ProSD.com        .

 


Agentii organizari evenimente Timis | Locatii evenimente Timis | Catering Timis | Produse de cofetarie Timis | Florarii Timis | Bijuterii si accesorii Timis | Rochii de mireasa si tinute de gala Timis | Saloane de infrumusetare Timis | Muzica foto/video Timis | Servicii diverse Timis | Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2023 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: December 7, 2023

Ghidul Nuntii Home Page