ELLIS LUXURY CEREMONY: Ellis-Luxury Ceremony Arad, magazin multibrand destinat ceremoniei de lux, ofera rochii elegante, moda de lux, rochii de mireasa, rochii de seara, costume barbati, precum si rochii creatii personalizate, branduri internationale, Demetrios, Sonia Pena, Cosmobella, Clemont, Gattinolli Couture, rochii de clasa si design vestimentar de lux Eli Laslean, cadouri de lux Azzay.

Ellis-Luxury Ceremony

Magazin multibrand destinat ceremoniei de lux, Arad

Despre noi
Ellis-Luxury Ceremony Arad, magazin multibrand destinat ceremoniei de lux, ofera rochii elegante, moda de lux, rochii de mireasa, rochii de seara, costume barbati, ... continua...
Adresa
Str. Lucian Blaga Nr. 1
Arad, Arad , Romania
Telefon
0731-315.700, 0720-254.401
Adresa web
Ellis-Luxury Ceremony
GhidulNuntii.com/ellis-luxury-ceremony--arad/
Orar
Lu: 13:00-19:00
Ma, Vi: 10:00-19:00
Sa: 10:00-14:00
Localizarea pe Harta Arad a adresei
Ellis-Luxury Ceremony
 harta cu adresa Ellis-Luxury Ceremony address map
Galerie foto Ellis Luxury Ceremony Arad
Ellis Luxury Ceremony Arad:Ellis-Luxury Ceremony, Magazin multibrand destinat ceremoniei de lux, Arad

Ellis Luxury Ceremony - magazin multibrand destinat ceremoniei de lux, vine in intampinarea dorintelor tale de frumos, eleganta si rafinament, oferindu-ti rochii elegante, moda de lux. Pentru momentul tau unic din viata venim in intampinarea dorintelor tale cu rochii de mireasa, rochii de seara, costume barbati, precum si rochii creatii personalizate, branduri internationale, rochii de clasa si design vestimentar de lux. Implinim nevoia de frumos si unicitate, oferindu-ti cadouri de lux Azzay, unice in Romania, prezente in partea de Vest a tarii prin Ellis Luxury Ceremony.

Reputatia bine-meritata a Casei de moda Ellis se datoreaza celor peste 20 de ani de prezenta constanta in lumea modei romanesti, in slujba stilului si a creatiei prin confectii pentru femei, realizate in serii scurte sau unicat. Femei de succes, VIP sau femei obisnuite apeleaza cu multa incredere la serviciile casei atunci cand au un eveniment la care trebuie sa fie îmbracate deosebit (pot beneficia de o tinuta realizata la comanda) sau pentru realizarea garderobei de zi pentru tinutele office.
Consultanta vestimentara se acorda gratuit din partea casei.

ELLIS inseamna frumos si eleganta, rafinament si stil pentru orice moment unic din viata ta. Pentru noi visele si dorintele tale sunt importante si vrem ca fiecare zi sa fie un vis implinit cu ajutorul nostru. Te asteptam sa ne treci pragul si sa pasesti cu incredere pe taramul modei de lux, prezenta in partea de Vest a tarii prin creatiile Ellis by Eli Laslean, precum si prin creatiile unor renumiti designeri spanioli si italieni precum:
Demetrios,
Sonia Pena,
Cosmobella,
Clemont,
Gattinolli Couture,
doar prin intermediul Casei de modă Ellis by Eli Laslean.

Stim ca frumusetea vine din interior si din acest motiv creatiile vestimentare sunt unice, fiecare poarta amprenta unicitatii transpusa in exterior. Suntem langa tine pentru ca visele tale sa devina realitate!

Ellis Luxury Ceremony, un nou concept by Eli Laslean, sufletul acestui brand romanesc de succes si renume international, creatoare a unui brand realizat cu pasiune si dragoste pentru frumos, care te invita sa pui in valoare bunul-simt, bunul gust si autenticitatea. Casa de moda Ellis by Eli Laslean, unica in partea de Vest a tarii te asteapta sa-ti vezi cele mai frumoase vise implinite, sa te simti unica, speciala, feminina!

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati Ellis-Luxury Ceremony.

© 2000-2023 web design & optimizare pagina web by ProSD.com        .

 


Agentii organizari evenimente Arad | Locatii evenimente Arad | Catering Arad | Produse de cofetarie Arad | Florarii Arad | Bijuterii si accesorii Arad | Rochii de mireasa si tinute de gala Arad | Saloane de infrumusetare Arad | Muzica foto/video Arad | Servicii diverse Arad | Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2023 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: December 7, 2023

Ghidul Nuntii Home Page