DECOFELICE: Decofelice vine in ajutorul organizatorilor de evenimente, florarilor, restaurantelor, oferind o gama variata de decoratiuni, aranjamente de sezon, cadouri unicat, accesorii florarii si evenimente, produse handmade, accesorii pentru nunti si botezuri, aranjamente din flori uscate naturale, produse handmade, margele si pietre decorative, vase decorative, lumanari pentru evenimente, etc.

Decofelice

Decoratiuni, aranjamente de sezon, cadouri, accesorii florarii si evenimente

Despre noi
Decofelice vine in ajutorul organizatorilor de evenimente, florarilor, restaurantelor, oferind o gama variata de decoratiuni, aranjamente de sezon, cadouri unicat, ... continua...
Adresa
Str. Stefan cel Mare Nr. 47
Timisoara, Timis , Romania
Telefon
0723-170.684, 0771-036.940
E-mail
Adresa web
Decofelice
www.decofelice.ro
Orar
Lu: 11:00-19:00
Ma, Mi, Jo, Vi: 10:00-19:00
Sa: 10:00-14:00
Localizarea pe Harta Timisoara a adresei
Decofelice
 harta cu adresa Decofelice address map
Galerie foto Decofelice Timisoara
Decofelice Timisoara:Decofelice, Decoratiuni, aranjamente de sezon, cadouri, accesorii florarii si evenimente

Conceptul ”DECOFELICE” s-a nascut din pasiune pentru frumos, pentru a da frumusete fiecarei clipe din viata noastra. Venim in ajutorul organizatorilor de evenimente, florarilor, restaurantelor, oferind o gama variata  de accesorii  in pas cu cele mai noi tendindete decorative.

Oferim materiale textile, panglici intr-o paleta de culori variata, diferite vase pentru realizarea aranjamentelor din sticla, ceramica, piatra artificiala, lemn, accesorii pentru nunti si botezuri, decoratiuni deosebite pentru evenimente si casa, aranjamente si decoratiuni  sezoniere, aranjamente din flori uscate naturale, cadouri unicat si o gama foarte variata de flori uscate  naturale.

Toate materialele din care sunt realizate aranjamentele, inclusiv si vasele, se pot gasi la noi in magazin.

Oferim decoratiuni si aranjamente de sezon, cadouri pentru evenimentele speciale din viata dumneavoastra, accesorii pentru florarii si evenimente, produse handmade, margele si pietre decorative, vase decorative, lumanari pentru evenimente.

Onoram si comenzi online in toata tara.

Daca doriti sa ne vizitati ne gasiti in Timisoara, str. Stefan cel Mare, nr. 47 bl. C15 (zona Fabricii de bere), sau pe www.decofelice.ro si pe facebook.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati Decofelice.

© 2000-2023 web design & optimizare pagina web by ProSD.com        .

 


Agentii organizari evenimente Timis | Locatii evenimente Timis | Catering Timis | Produse de cofetarie Timis | Florarii Timis | Bijuterii si accesorii Timis | Rochii de mireasa si tinute de gala Timis | Saloane de infrumusetare Timis | Muzica foto/video Timis | Servicii diverse Timis | Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2023 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: December 7, 2023

Ghidul Nuntii Home Page