CRYSTAL EVENTS CENTER: Crystal Events Center, prin locatiile Royal Ballroom - capacitate 120 loc. si Crystal Ballroom - capacitate 250 loc., si personalul impecabil, vor asigura reusita evenimentului pe care dumneavoastra il veti organiza, evenimente private, nunta, botez, aniversare, evenimente corporate, evenimente speciale, evenimente artistice, receptii, expozitii, dineuri, simpozioane. Planificarea evenimentului, meniurile speciale, selectia bauturilor, muzica, servirea, designul meselor, aranjamentele florale, ambianta, toate impreuna vor caracteriza celebrarea unui eveniment special unic.

Crystal Events Center

Locatiile Crystal Events Center, pentru cei care vor un eveniment deosebit, Sibiu

Despre noi
Crystal Events Center, prin locatiile Royal Ballroom - capacitate 120 loc. si Crystal Ballroom - capacitate 250 loc., si personalul impecabil, vor asigura reusita e ... continua...
Adresa
Pta. Unirii Nr. 4
Sibiu, Sibiu , Romania
Telefon
0724-319.889
Adresa web
Crystal Events Center
GhidulNuntii.com/crystal-events-center--sibiu/
Orar
Lu, Ma, Mi, Jo, Vi: 10:00-18:00
Capacitate
100-200, peste 200
Localizarea pe Harta Sibiu a adresei
Crystal Events Center
Crystal Events Center Sibiu:Crystal Events Center, Locatiile Crystal Events Center, pentru cei care vor un eveniment deosebit, Sibiu

Evenimentele desfasurate la Crystal Events Center Sibiu stabilesc un nou standard al evenimentelor o-singura-data-in-viata. Suntem dedicati sa transformam visele voastre in realitate, cu optiuni nelimitate, care variaza de la locul de desfasurare, la personalul impecabil pentru voi si invitatii dumneavoastra.
Ce poate fi mai important decat planificarea si organizarea unui eveniment special, care lasa o impresie de neuitat?
Pentru ca nunta de vis reprezinta lucruri diferite pentru oameni diferiti, meniurile sunt personalizate pentru a fi exact pe placul dumneavoastra. Acest lucru il facem noi aici, la Crystal Events Center Sibiu. Aici doua evenimente nu vor fi niciodata la fel pentru ca noi apreciem diversitatea si rafinamentul si suntem aici pentru a va evidentia in cadrul unui eveniment unic.
Crystal Events Center ofera posibilitatea de a alege dintr-o gama diversificata de preparate culinare rafinate, de la cele traditionale, pana la delicatesele bucatariei internationale pregatite cu pricepere de personalul instruit conform standardelor .
Si pentru a va asigura ca totul este perfect, impreuna cu dumneavoastra putem programa o degustare a meniului ales.

Este vorba de voi si ziua voastra speciala!
Sarbatoreste la Crystal Events Center Sibiu pentru ca noi apreciem diversitatea si suntem aici pentru a va evidentia in cadrul unui eveniment unic.

  • Evenimente private - nunta, botez, aniversare

Echipa noastra de specialisti va vor ajuta cu placere sa descoperiti detaliile care sa transforme evenimentul dumneavoastra intr-o amintire de neuitat. Meniurile speciale, selectia bauturilor, muzica, servirea, designul inedit al meselor, aranjamentele florale, ambianta, toate impreuna vor caracteriza celebrarea unui eveniment special.

  • Evenimente corporate - promovare companie, produse sau servicii, evenimente speciale, training.

Crystal Events Center se recomanda ca fiind specialistul dedicat organizarii cu succes a oricarui eveniment. Locatia deosebita si perfect adaptabila va va oferi tot confortul necesar desfasurarii cu succes a oricarui tip de eveniment.

  • Evenimente speciale - evenimente artistice, receptii, expozitii, dineuri, simpozioane.

Crystal Events Center, prin locatiile si personalul impecabil vor asigura reusita evenimentului pe care dumneavoastra il veti organiza.

Centrul de evenimente Crystal Events Center Sibiu a fost finalizat in proportie de100 la suta cu firme de pe plan local si suntem alaturi de sibieni din anul 2011. Fiind gazda dumneavostra, atmosfera distinsa, rafinamentul mancarurilor si bauturilor vor completa intr-un mod unitar evenimentul dumneavoastra unic.

Royal Ballroom - capacitate 120 locuri.

Crystal Ballroom - capacitate 250 locuri

Fiti oaspetele nostru de onoare si nimic nu va ramane la voia intamplarii, pentru ca vom trata evenimentul dumneavoastra cu perfectiune si atentie la detalii, anticipand perfect asteptarile dumneavoastra.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati Crystal Events Center.

© 2000-2022 web design & optimizare pagina web by ProSD.com        .

 


Agentii organizari evenimente Sibiu | Locatii evenimente Sibiu | Catering Sibiu | Produse de cofetarie Sibiu | Florarii Sibiu | Bijuterii si accesorii Sibiu | Rochii de mireasa si tinute de gala Sibiu | Saloane de infrumusetare Sibiu | Muzica foto/video Sibiu | Servicii diverse Sibiu | Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2022 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: May 22, 2022

Ghidul Nuntii Home Page