COFETARIA MIMOZA: Cofetaria Mimoza este renumita pentru produsele sale de calitate, produse de cofetarie create pastrand vechiile traditii, torturi nunta, botez, aniversari, produse patiserie si panificatie fara amelioratori, conservanti si alti aditivi alimentari.

Cofetaria Mimoza

Torturi de nunta, botez, aniversari, produse de patiserie si patiserie, Giroc

Despre noi
Cofetaria Mimoza este renumita pentru produsele sale de calitate, produse de cofetarie create pastrand vechiile traditii, torturi nunta, botez, aniversari, produse ... continua...
Adresa
Str. Trandafirilor Nr. 37
Giroc, Timis , Romania
Telefon
0731-930.742, 0721-406.298
Orar
Lu, Ma, Mi, Jo, Vi: 8:00-20:00
Sa: 8:00-14:00
Localizarea pe Harta Giroc a adresei
Cofetaria Mimoza
Galerie foto Cofetaria Mimoza Giroc
Cofetaria Mimoza Giroc:Cofetaria Mimoza, Torturi de nunta, botez, aniversari, produse de patiserie si patiserie, Giroc

Cofetaria Mimoza este renumita, pentru produsele de calitate ce pot fi savurate aici:

  • produse de cofetarie - pe langa produsele clasice de cofetarie, savarine, eclere, ora 12, dobos, va recomandam specialitatea casei, renumitul tort mimoza
  • produse de patiserie
  • produse de panificatie

 

Produsele de cofetarie sunt create pastrand vechiile traditii. Cofetaria Mimoza dispune de retete ce includ produse naturale realizate pe baza de crema fiarta. Laboratorul ultra dotat dispune de utilajele cele mai performante, fiind construit respectand standarde europene.

Spre a veni in intampinarea dorintelor clientilor nostri, executam la comanda, orice tip de torturi pentru nunta, botez si aniversari. Munca noastra a fost si este apreciata de clientii care ne-au pasit pragul in tot acest timp si care s-au declarat incantati de calitatea, decorul si prospetimea produselor oferite de noi.

Primim comenzi telefonice si pe e-mail pentru torturi. Comenzile se preiau in fiecare zi intre orele 08.00-21.00. Transportul este gratuit pentru torturile de nunta si botez.

Produse de patiserie
Produsele de patiserie oferite de Cofetaria Mimoza sunt echilibrate din punct de vedere caloric, astfel incat ele pot fi consumate atat de catre adulti cat si de catre copii. Oferta noastra inregistreaza o certa diversificare fie datorita insusirii unor propuneri din partea clientilor fie datorita unor initiative proprii.

Produse de panificatie
Brutaritul, respectiv activitatea legata de obtinerea produselor de panificatie (paine, produse de franzelarie, covrigi s.a.) reprezinta una dintre cele mai vechi indeletniciri si totodata una dintre componentele majore ale productiei alimentare.

Aplicand retete si tehnologii adecvate, prin folosirea fainii ca materie prima de baza, brutaria noastra ofera o gama variata de produse in scopul satisfacerii cerintelor crescande si tot mai diversificate ale populatiei. Astfel, in societatea noastra se produc diferite sorturi de paine, produse de franzelarie si cu adaosuri (numite si specialitati), produse dietetice, covrigi si altele, care se diferentiaza prin aspect sau gust.

Atat pentru produsele de panificatie cat si la cele de patiserie, nu folosim amelioratori, conservanti si alti aditivi alimentari.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati Cofetaria Mimoza.

© 2000-2019 web design & optimizare pagina web by ProSD.com        .

 


Agentii organizari evenimente Timis | Locatii evenimente Timis | Catering Timis | Produse de cofetarie Timis | Florarii Timis | Bijuterii si accesorii Timis | Rochii de mireasa si tinute de gala Timis | Saloane de infrumusetare Timis | Muzica foto/video Timis | Servicii diverse Timis | Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2019 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: February 19, 2019

Ghidul Nuntii Home Page