CASA DE BIJUTERII NOBLESSE: Casa de Bijuterii Noblesse va pune la dispozitie o vasta paleta de bijuterii si obiecte de podoaba, realizate folosind atat vechile tehnici traditionale, cat si ultimele tehnologii aparute in domeniu, bijuterii lucrate manual, creatii unicat, din aur, argint, aur alb, alte metale nobile, impodobite cu pietre pretioase si semipretioase. Multiple avantaje pentru prieteni.

Casa de Bijuterii Noblesse

Verighete, bijuterii mirese, bijuterii diverse, aur, argint, chihlimbar, coral, cu pietre pretioase, cu perle, Timisoara

Despre noi
Casa de Bijuterii Noblesse va pune la dispozitie o vasta paleta de bijuterii si obiecte de podoaba, realizate folosind atat vechile tehnici traditionale, cat si ult ... continua...
Adresa
Str. Capitan Damsescu Nr. 40
(colt cu Strada Preyer) Timisoara, Timis , Romania
Telefon
0256-438.491, 0721-331.744
Fax
0256-438.491
Adresa web
Casa de Bijuterii Noblesse
www.bijuterii-noblesse.ro
Orar
Lu, Ma, Mi, Jo, Vi: 08:00-17:30
Localizarea pe Harta Timisoara a adresei
Casa de Bijuterii Noblesse
Galerie foto Casa de Bijuterii Noblesse Timisoara
Casa de Bijuterii Noblesse Timisoara:Casa de Bijuterii Noblesse, Verighete, bijuterii mirese, bijuterii diverse, aur, argint, chihlimbar, coral, cu pietre pretioase, cu perle, Timisoara

Casa de Bijuterii Noblesse vine in intampinarea onoratei clientele in premiera cu un numar nelimitat de verighete unicat.
Verighetele sunt executate dupa dorinta clientului in proportie de suta la suta. Culorile verighetelor, latimea, chiar si greutatea lor, precum si culorile aurului din care sunt executate, sunt adaptate dupa dorinta si necesitatea fiecaruia in parte.
Termenul de executie este de asemenea o premiera, maxim 48 ore.
Verighete sunt executate manual cu finete si maiestrie, folosind cele mai bune materiale.
De asemenea, reslefuirea si intretinerea lor sunt executate de firma gratuit si pe termen nelimitat.
Nu in ultimul rand, va oferim seturile speciale pentru mirese din aur alb si galben cu pietre semipretioase si naturale pentru toate gusturile si cele mai avantajoase preturi.

Continuand traditia vechilor mesteri aurari, Casa de Bijuterii Noblesse isi propune sa satisfaca setea de frumos punandu-va la dispozitie o vasta paleta de bijuterii si obiecte de podoaba asortate tuturor gusturilor si preferintelor, realizate folosind atat vechile tehnici traditionale, cat si ultimele tehnologii aparute in domeniu.

Va oferim bijuterii deosebite, lucrate manual, creatii unicat faurite de echipa Casei de Bijuterii Noblesse la cererea clientului, bijuterii si obiecte de podoaba lucrate din aur, argint, aur alb si alte metale nobile, impodobite cu pietre pretioase si semipretioase izvorate din comoara inestimabila a naturii, perpetuand peste veacuri acest mestesug, ridicandu-l la rangul de arta.

Avantajele de a fi prietenul Casei de Bijuterii Noblesse.
Casa de bijuterii Noblesse nu are clienti, are PRIETENI. Daca ati cumparat de cel putin doua ori de la noi,

  • va oferim trei reparatii gratuite;
  • va curatam si lustruim bijuteriile gratuit;
  • verificam si analizam aur, argint si pietre pretioase gratuit;
  • va oferim posibilitatea de a achita in rate;
  • daca doriti un cadou sau o bijuterie in zilele nelucratoare sau in timpul sarbatorilor, sunati si va vom satisface doleantele.

Ceasornicarie
Reparatii orice fel de ceasuri si pendule, baterii, curele, cadrane si sticle pentru ceas.

Prietenii nostrii sunt tratati preferential si prioritar. La noi intotdeauna veti fi pe locul intai.

ACHIZITIONAREA VERIGHETELOR
Cum achizitionati verighetele ca sa va bucurati cat mai mult timp de ele? O intrebare banala, dar nu in totalitate.
Putini stiu ca la achizitionarea verighetelor trebuie tinut cont de diferenta temperaturilor de iarna fata de cele de vara, care pot fluctua. In aceste conditii degetul nu mai este la fel iarna ca si vara, prin urmare si masura verighetelor fluctueaza. De asemenea, trebuie tinut cont si de pericolul luarii in greutate si inaintarea in varsta.
Pentru a nu reface periodic verighetele si pentru a va bucura de ele timp indelungat tineti cont de urmatoarele sfaturi:
sa nu achizitionati verighete cu model de jur imprejur,
sa nu fie foarte late (10-12mm),
sa nu aiba multe pietre,
sa nu aiba email de jur imprejur,
sa nu aiba margini taioase si sa fie foarte subtiri,
sa nu aiba interiorul bombat si sa nu fie foarte groase.
Verighetele sunt un simbol al dragostei si al respectului, nu unul al opulentei si epatarii.
O VIATA FERICITA TUTUROR VA DORESTE ECHIPA CASEI DE BIJUTERII NOBLESSE.

ISTORIA SI CULTUL BIJUTERIILOR IN LUME
Din vremuri preistorice portul bijuteriilor a debutat odata cu aparitia primilor oameni, cu portul de siraguri, os, scoici gaurite, folosite pe post de coliere precum si alte materiale gasite in natura, colorate cu ajutorul plantelor in culori foarte vii.
Bijuteriile inaintea erei noastre erau confectionate din bronz, metal, piele, os.
Bijuteriile africane erau confectionate din scoici, lemn, fildes, os si piele, reprezentand statutul si clasa sociala.
O dezvoltare deosebita in manufactura bijuteriilor a inceput in sec al xv lea cand s-au folosit pe scara larga pietrele pretioase si semipretioase aduse din Orient, personalizand obiecte personale; haine, arme si armuri, mic mobilier si obiecte de cult.
Popoarele din America de Sud foloseau aurul pentru exprimarea statutului social si pentru legatura cu zeii, aurul fiind considerat a avea si efecte curative.
Bijuteriile orientale sunt mult mai elaborate, mai complexe si mai viu colorate, folosindu-se emailuri speciale si pietre semipretioase, pe cand bijuteriile europene sunt mai simple, perdomina aurul alb, platina si pietrele pretioase accesorizate cu snururi din matase, piele, silicon.
De-a lungul timpului apetitul si dezvoltarea gustului pentru bijuterii a capatat o diversitate fantastica. Ca dovada ca istoria se repeta bijuteriile tineretului din epoca moderna sunt in locuite cu bijuterii din metal comun, plastic, sticla, facute in serii de milioane de exemplare in detrimentul bijuteriilor din metal nobil, personalizate si atent mestesugite.

 

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati Casa de Bijuterii Noblesse.

© 2000-2022 web design & optimizare pagina web by ProSD.com        .

 


Agentii organizari evenimente Timis | Locatii evenimente Timis | Catering Timis | Produse de cofetarie Timis | Florarii Timis | Bijuterii si accesorii Timis | Rochii de mireasa si tinute de gala Timis | Saloane de infrumusetare Timis | Muzica foto/video Timis | Servicii diverse Timis | Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2022 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: May 26, 2022

Ghidul Nuntii Home Page