BOAVISTA: Hotel&ApartHotel Boavista, o noua prezentare! O noua imagine, un nou concept! Boavista Events-Sala evenimente-servicii rafinate; Salon La Vendetta-Servicii cu stil. Hotel Restaurant Boavista asigura cazare, organizare evenimente business, lansari produse, conferinte, team bulding, congrese; nunta, botez, petreceri private; 2 sali evenimente, terasa vara, terasa lounge, lobby bar, centru business, 3 sali conferinte, centru wellness.

Hotel Restaurant Boavista

Boavista Events, organizare evenimente, cazare, Timisoara

Despre noi
Hotel&ApartHotel Boavista, o noua prezentare! O noua imagine, un nou concept! Boavista Events-Sala evenimente-servicii rafinate; Salon La Vendetta-Servicii cu stil ... continua...
Adresa
Str. F.C. Ripensia Nr. 7
Timisoara, Timis , Romania
Telefon
0256-309.409, 0753-055.560
Adresa web
Hotel Restaurant Boavista
www.hotelboavista.ro
Orar
Lu, Ma, Mi, Jo, Vi, Sa: 00-24
Du: 00-24
Capacitate
peste 200 loc
Localizarea pe Harta Timisoara a adresei
Hotel Restaurant Boavista
Galerie foto Boavista Timisoara
Galerie video Boavista Timisoara
Boavista Timisoara:Hotel Restaurant Boavista, Boavista Events, organizare evenimente, cazare, Timisoara

Hotel & ApartHotel Boavista - o noua prezentare! O noua imagine, un nou concept!
Boavista Events: Sala evenimente - servicii rafinate; Salon La Vendetta - Servicii cu stil.

Boavista Hotel & ApartHotel
Boavista Events
Boavista Center Business
Boavista Wellness

 

 

Boavista Hotel & ApartHotel

Locatia este destinat clientelei de afaceri si nu numai si ofera servicii de calitate. Hotelul are 3 etaje cu un total de 48 de camere, 3 suite apartament si ApartHotel-corpB cu 12 apartamente.

Camerele sunt de tip: * standard, * ap. suite, * apartament deluxe.

Locatia de cazare cuprinde: holurile de etaj prevazute cu fotolii si masute joase (pe care se gasesc pliante si materiale documentare despre hotel), spatiile de cazare cu acces pe culoar. Apartamentele au camera de zi cu zona de bucatarie, dormitor, baie

Spatiul de cazare cuprinde camera propriu-zisa, grupul sanitar si vestibulul.

Interiorul este confortabil si modern utilat. Dotarea camerelor respecta standardele hotelurilor.

Toate spatiile de cazare sunt dotate cu aer conditionat, internet, linie de telefon international, TV color (antena satelit), minibar. Mapa hotelului de bun venit contine: ghidul de serviciu, indica ora check-in-ului si a check-out-ului, instructiuni de folosire a telefoanelor, lista cu tarife de la minibar si room service, planul de evacuare. Baia este prevazuta cu un sistem de alarma, iar în cazul în care are loc un accident, sosirea ambulantei se face în 3 minute. De asemenea, apartamentele sunt dotate cu seif-uri.

Modalitatile de plata acceptate sunt: numerar, carti de credit sau prin virament. Cartile de credit prin care se poate face plata sunt American Express, Visa, Mastercard.

Boavista Events

Boavista Events - evenimente in adevaratul sens al cuvantului, cu un puternic background pe piata de profil, avand in spate un portofoliu solid de evenimente: petreceri private, mese festive, lansari de produse dar si conferinte, team bulding, congrese.
Evenimentele noastre sunt sustinute puternic de locatia unde se desfasoara dar si de experienta acumulata de-a lungul timpului. Portofoliul nostru spune totul despre noi, implicandu-ne pana in prezent:

 • evenimente festive (aniversari, mese festive, botez, nunta) oferind variante meniu
 • evenimente speciale cu tematica (Party, Valentine’s Day, 8 Martie, etc.)
 • evenimente business (team bulding, conferinta, congres)

Pe langa segmentele mentionate - putem oferi clientilor si solutii pentru alegerea de publicitate si productie publicitara, consiliere de specialitate.
Prin parteneri nostri care detin echipamentele profesionale putem asigura clientilor nostri succesul evenimentului dar si desfasurarea in cele mai bune conditii a productiei tehnice la standarde occidentale.

Activitatea se desfasoara in urmatoarele unitati operative:

 • Ballroom Boavista - amplasat in partea superioara a hotelului poate gazdui evenimente speciale (nunti, etc.) pana la 300 persoane
 • Restaurant La Vendetta - 120 locuri
 • Terasa de vara "La Vendetta" avand si cuptor pentru pizza pe vatra este deschisa pe perioada sezonului de vara.
 • Terasa "Boavista Lounge" amplasata langa fantana cascada si zona de verdeata, avand canapele si fotolii pentru savurarea unei cafele sau a unui cocktail.
 • Lobby bar amplasat in zona receptiei, deserveste in perioada de iarna, între orele 10.30-22.00 diverse bauturi si sortimente de cafea.

*** În fiecare duminica în cadrul restaurantului "La Vendetta" se serveste un brunch (breakfast + lunch), masa oferita in sistem bufet cu un tarif fix.

Boavista Center Business

Centrul de afaceri care se afla la dispozitia clientilor ofera servicii de secretariat si telecomunicatii: internet, fax, posibilitatea de editare text, publicatii interne si internationale, sigle sau logo-uri ale companiei care a inchiriat sala, aducerea si livrarea de mesaje sau documente pe parcursul conferintei, informatii despre serviciile de afaceri. Centrul dispune de 3 sali de conferinta, cu pana la 400 locuri, unde se pot organiza diferite evenimente. Se pot organiza servicii de coffee break in functie de buget pe perioada evenimentului.

Planul salilor de conferinta

 • Sala albastra: 400 locuri
 • Sala galbena: 100 locuri
 • Sala rosie: 35 locuri

De asemenea, salile sunt dotate cu aparatura audio-video, videoproiector, ecran, flipchart, TV color si video, microfon, echipament de sunet. La cerere, se pun la dispozitie posibilitati de teleconferinta, de video-conferinta, PC-uri si imprimante, posibilitati de traducere simultana prin casti.

Boavista Wellness

In cadrul serviciului de agrement, ofera urmatoarele servicii: sauna, masaj efectuat de personal calificat si sala fitness, inchiriere de biciclete, etc.

Aprecieri

Complexul Hotelier Boavista Timisoara, a fost nominalizat LA 3 SECTIUNI printre finalistii Galei Premiilor de Excelenta la Hotel Tourism & Leisure Investment Conference!
* Hotel & ApartHotel Boavista - Cel mai popular hotel al anului (Hoteluri economice si de clasa medie)/The most popular hotel of the year (Economy and midscale hotel)
* Boavista Business Center - Locatia anului pentru conferinte si intalniri de afaceri/Convention venue of the year
* La Vendetta Boavista - Cel mai popular restaurant al anului/The most popular restaurant of the year.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati Hotel Restaurant Boavista.

© 2000-2017 web design & optimizare pagina web by ProSD.com        .

 


Agentii organizari evenimente Timis | Locatii evenimente Timis | Catering Timis | Produse de cofetarie Timis | Florarii Timis | Bijuterii si accesorii Timis | Rochii de mireasa si tinute de gala Timis | Saloane de infrumusetare Timis | Muzica foto/video Timis | Servicii diverse Timis | Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2017 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: September 25, 2017

Ghidul Nuntii Home Page