Boavista Dining & Events: Fie ca aveti de organizat o petrecere a nuntii, un botez, un majorat sau un eveniment privat diferit, sala Boavista Events se afla la dispoziția dumneavoastra. Cu un decor clasic, care satisface chiar și cele mai exigente gusturi, sala de evenimente Boavista Dining & Events Timișoara poate deveni cadrul de poveste al momentului special pe care l-ați planificat cu atât de multă dăruire.

Boavista Dining & Events

Organizare evenimente private, evenimente corporate si evenimente de gala, Timisoara

Despre noi
Fie ca aveti de organizat o petrecere a nuntii, un botez, un majorat sau un eveniment privat diferit, sala Boavista Events se afla la dispoziția dumneavoastra. Cu ... continua...
Adresa
Str. F.C. Ripensia Nr. 7
Timisoara, Timis , Romania
Telefon
0256-309.409, 0753-055.560, 0753-062.076
Adresa web
Boavista Dining & Events
www.hotelboavista.ro
Orar
Lu, Ma, Mi, Jo, Vi, Sa: 00-24
Du: 00-24
Capacitate
120 locuri; peste 200 loc
Localizarea pe Harta Timisoara a adresei
Boavista Dining & Events
 harta cu adresa Boavista Dining & Events address map
Galerie foto Boavista Timisoara
Galerie video Boavista Timisoara
Boavista Timisoara:Boavista Dining & Events, Organizare evenimente private, evenimente corporate si evenimente de gala, Timisoara

Boavista Dining & EventsTimisoara dispune de resursele necesare pentru a organiza cu succes evenimente private, evenimente corporate si evenimente de gala.

Fie ca aveti de organizat o petrecere a nuntii, un botez, un majorat sau un eveniment corporate, Boavista Dining & Events se afla la dispozitia dumneavoastra!

Cu un decor clasic, care satisface chiar si cele mai exigente gusturi, sala de evenimente poate deveni cadrul de poveste al momentului special pe care l-ati planificat cu atat de multa daruire.

Avem grija ca oaspetii nostri – si ai dumneavoastra - sa se bucure de fiecare detaliu al momentelor speciale prin excelenta si daruirea echipei noastre. Tinem cont de toate dorintele dumneavoastra pentru a transforma o clipa intr-o amintire care va va insoti toata viata.

Cele doua Sali in care va asteptam sunt:

·         Boavista Ballroom, sala amplasata in partea superioara a hotelului, poate gazdui evenimente speciale (nunti, botezuri) de pana la 300 persoane. Sala are intrare separata pentru participanții la evenimente si este dotata cu toate echipamentele tehnice necesare unui eveniment de success.

Este o sala de o eleganta aparte, cu un decor clasic, unde visul unui eveniment perfect poate deveni realitate!

·         Restaurant La Vendetta, cu o capacitate de 120 locuri, este localizat la parterul Hotelului Boavista, si va propune un decor intim si elegant care indeamna la liniste si relaxare.
Meniul contopeste intr-un mod armonios preparatele bucatariei internationale cu cele specific locale, pentru a oferi o combinatie perfecta de arome si gusturi, menita sa va incante simturile. Pentru ca vinul este cel care ofera o nota de savoare unei mese, va propunem o colectie de vinuri atent selectionate pentru a pune in valoare fiecare preparat din meniul nostru.
Asadar, fie ca doriti o cina de afaceri, planificati un eveniment social sau doar o masa in oras, Restaurantul La Vendetta este alegerea perfecta!

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati Boavista Dining & Events.

© 2000-2023 web design & optimizare pagina web by ProSD.com        .

 


Agentii organizari evenimente Timis | Locatii evenimente Timis | Catering Timis | Produse de cofetarie Timis | Florarii Timis | Bijuterii si accesorii Timis | Rochii de mireasa si tinute de gala Timis | Saloane de infrumusetare Timis | Muzica foto/video Timis | Servicii diverse Timis | Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2023 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: December 7, 2023

Ghidul Nuntii Home Page