BIODENTARIUM: Biodentarium asigura albirea dintilor pentru nunta cu ajutorul laserului. Rezultate imediate, albire dinti cu 6 pana la 10 nuante intr-o singura sedinta de 20-30 minute. Laserul este sigur, rapid, eficient, neinvaziv, nu afecteaza smaltul dintilor. Pentru o procedura de albire cu laser efectuata, beneficiezi de o reducere de 50% pentru aceeasi procedura pe care sa o daruiesti partenerului tau!

Biodentarium Estetica Dentara, Albire Dinti cu Laser

Albirea dintilor cu ajutorul laserului BIOLASE EPIC X

Despre noi
Biodentarium asigura albirea dintilor pentru nunta cu ajutorul laserului. Rezultate imediate, albire dinti cu 6 pana la 10 nuante intr-o singura sedinta de 20-30 mi ... continua...
Adresa
Calea Aradului Nr. 30
Timisoara, Timis , Romania
Telefon
0256-244.822
Orar
Lu, Ma, Mi, Jo, Vi: 8:00-20:00
Localizarea pe Harta Timisoara a adresei
Biodentarium Estetica Dentara, Albire Dinti cu Laser
 harta cu adresa Biodentarium Estetica Dentara, Albire Dinti cu Laser address map
Galerie foto Biodentarium
Biodentarium:Biodentarium Estetica Dentara, Albire Dinti cu Laser, Albirea dintilor cu ajutorul laserului BIOLASE EPIC X

Biodentarium
Pentru ca ziua nuntii este una speciala, zambetul tau va reda nu doar emotie ci si frumusete!

Biodentarium este o clinica dentara altfel, un concept nou, o viziune transformata asupra sanatatii orale, bazata pe armonia dintre corp si natura. Dintii sunt parte din corp si nu trebuie neglijat efectul afectiunilor dentare asupra sanatatii generale. Combinand puterea vindecatoare a naturii cu cele mai noi tehnologii in materie de medicina orala, obtinem sanatate, confort, frumusete si longevitate pentru corpul tau.

La ce te gandesti cand faci lista de “infrumusetare” pentru nunta sau pentru un eveniment special la care vei participa? Cosmetica, hair style, manichiura, slabit cativa centrimetrii in talie … perfect! Noi vrem doar sa adaugam ceva pe lista ta: “infrumusetarea” dentara!

Pentru un zambet perfect asortat rochiei tale imaculate de mireasa albirea dintilor a devenit in prezent ceva firesc!

Ultima inovare in domeniu o reprezinta albirea cu laser, procedura disponibila in cadrul clinicii noastre! Albirea dintilor cu ajutorul laserului BIOLASE Epic X, considerat unul dintre cele mai bune dispozitive medicale cu laser, ofera cea mai eficienta solutie stomatologica de albire dentara.

Laserul vine cu beneficii net superioare fata de alte proceduri de albire, fiind mai
· sigur
· rapid
· eficient
· neinvaziv

Albirea cu ajutorul laserului nu afecteaza smaltul dintilor, insa procedura este recomandata doar persoanelor care au dinti si gingii sanatoase, fara obturatii sau alte interventii stomatologice in zona frontala.

Se poate obtine o albire cu 6 pana la 10 nuante, iar rezultatele dorite sunt vizibile intr-o singura sedinta. In timpul procedurii, produsul de albire se aplica pe dinti, iar laserul activeaza substantele de albire intr-un interval de expunere de 20-30 minute.

Efectul de albire poate dura cativa ani, in functie de regimul de viata al fiecaruia, insa este bine de stiut ca alimentele cu coloranti, vinul rosu, cafeaua, fumatul sau unele fructe cu pigmenti naturali puternici, pot afecta albul dintilor, de aceea recomandam pastrarea echilibrului in alimentatie si stil de viata.

Pentru o procedura de albire cu laser efectuata, beneficiezi de o reducere de 50% pentru aceeasi procedura pe care sa o daruiesti partenerului tau!

Suna-ne sa stam de vorba si vei afla raspunsuri la tot ceea ce te intereseaza.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati Biodentarium Estetica Dentara, Albire Dinti cu Laser.

© 2000-2023 web design & optimizare pagina web by ProSD.com        .

 


Agentii organizari evenimente Timis | Locatii evenimente Timis | Catering Timis | Produse de cofetarie Timis | Florarii Timis | Bijuterii si accesorii Timis | Rochii de mireasa si tinute de gala Timis | Saloane de infrumusetare Timis | Muzica foto/video Timis | Servicii diverse Timis | Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2023 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: December 7, 2023

Ghidul Nuntii Home Page