AURA DUMITRU: Atelierul de creatie vestimentara Aura Dumitru produce creatii unicat - vestimentatie de lux pentru ocazii speciale, rochii de mireasa, de seara, compleuri, din cele mai fine materiale, chiffon de matase, brocarturi, matasuri satinate, dantela Solstiss, organza de matase. Rochiile de mireasa la comanda sunt create in functie de dorinta clientelor, pastrand stilul elegant ce ne caracterizeaza.

Atelier Aura Dumitru

Creatie vestimentara - rochii de mireasa, rochii de seara

Despre noi
Atelierul de creatie vestimentara Aura Dumitru produce creatii unicat - vestimentatie de lux pentru ocazii speciale, rochii de mireasa, de seara, compleuri, din cel ... continua...
Adresa
Str. Nicolae Leonard Nr. 11
Timisoara, Timis , Romania
Telefon
0256-447.682, 0744-321.703
Orar
Lu, Ma, Mi, Jo, Vi: 09:00-18:00
Sa: 09:00-13:00
Localizarea pe Harta Timisoara a adresei
Atelier Aura Dumitru
 harta cu adresa Atelier Aura Dumitru address map
Galerie foto Atelier Aura Dumitru Timisoara
Atelier Aura Dumitru Timisoara:Atelier Aura Dumitru, Creatie vestimentara - rochii de mireasa, rochii de seara

Atelierul de creatie vestimentara Aura Dumitru, a fost infiintat in anul 2003 si de atunci produce creatii unicat - vestimentatie de lux pentru ocazii speciale.

Realizam rochii de mireasa, rochii de seara si compleuri din cele mai fine materiale: chiffon de matase, brocarturi, matasuri satinate, dantela Solstiss, organza de matase, toate import Franta si Italia.

Rochiile de mireasa la comanda sunt create in functie de silueta dar si de dorinta clientelor noastre, pastrand stilul elegant ce ne caracterizeaza.

Stilul Aura Dumitru este  plin de feminitate, senzualitate si glamour, un stil ce scoate la suprafata mica printesa ce se afla in sufletul fiecarei femei.

Creatiile noastre sunt simbolul elegantei si subliniaza intr-o combinatie  desavarsita MAGIA - UNICITATEA si FRUMUSETEA  femeii.

Va asteptam cu mare drag la atelierul nostru din str. N. Leonard nr. 11 sau in magazinul Aura Dumitru din Iulius Mall Timisoara.

Pentru programari sau informatii ne puteti contacta la
tel: 0256-447.682, 0744-321.703
adresa e-mail:  aaconception@yahoo.com

www.aaconception.ro

 

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati Atelier Aura Dumitru.

© 2000-2023 web design & optimizare pagina web by ProSD.com        .

 


Agentii organizari evenimente Timis | Locatii evenimente Timis | Catering Timis | Produse de cofetarie Timis | Florarii Timis | Bijuterii si accesorii Timis | Rochii de mireasa si tinute de gala Timis | Saloane de infrumusetare Timis | Muzica foto/video Timis | Servicii diverse Timis | Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2023 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: December 7, 2023

Ghidul Nuntii Home Page