XBody sau antrenamentul secolului XXI: 20 min sport cu EMS echivalent a 5-6 ore de sala!

XBodi - www.ghidulnuntii.com

Suntem de acord ca pentru un stil de viata sanatos sportul trebuie sa faca parte din viata noastra in mod constant!

Sunt totusi perioade in care vrem sa slabim rapid, dar nu oricum, ci sa ne si tonifiem corpul, sa scapam de retentia de apa si de celulita! Asta se intampla de obicei inaintea unui eveniment special cum ar fi  propria nunta, sau nunta la care voi fi nasa, domnisoara de onoare, etc

Aceleasi dorinte de “Repede!”  le avem dupa  mici dezastre intamplate siluetei noastre, dupa perioada de sarcina, dupa un concediu tip all-inclusive in care “doar am gustat un pic din toate!”,  dupa mesele de sarbatori cu sarmale, cozonaci, fripturi si alte bunatati.

Intrebarea este: Se poate repede si sanatos?

Ei bine, da!  In domeniul fitnessului a aparut o noutate care face posibila slabirea rapida dar nu oricum, ci combinata cu tonifierea, eliminarea retentiei de apa si a celulitei! Este vorba de antrenamentele EMS – electrostimulare musculara –  despre care vom vorbi astazi.

Cristi Croitoru, Master Trainer EMS Romania, recunoscut de catre EMS Trainer Institut Barcelona a raspuns la cateva din intrebarile pe care probabil le aveti si voi.

- Cat de repede se vad rezultatele?
Daca nu au aparut rezultate dupa o luna inseamna ca ceva nu merge si cu siguranta antrenorul nu a facut ce trebuia.
Rezultatele se vad si fara o dieta anume, dar daca vrem rezultate mai bune va trebui sa avem o dieta sanatoasa!
Rezultatele antrenamentului sunt:
-combaterea celulitei
-reducerea stratului adipos
-tonifiere musculara

-Care sunt diferentele dintre EMS si sportul traditional?

- In timpul antrenamentului EMS toate fibrele musculare se contracta, pe cand in timpul antrenamentului traditional anumite fibre musculare se contracta iar altele sunt in repaus.

-In timpul antrenamentului EMS, musculatura lucreaza chiar daca faci 5 exercitii diferite, iar in  timpul antrenamentului traditional trebuie sa stii sa lucrezi corect pentru a nu te accidenta si pentru a avea rezultate.

-Antrenamentul EMS consta in antrenarea intregului corp in acelasi timp, deci reduci timpul de antrenament si ai rezultate mai rapide.

-Antrenamentele sunt sigure?
Antrenamentele sunt sigure daca sunt asistate de antrenori pregatiti in acest domeniu.
Aparatul are sisteme de siguranta si nu poate crea probleme.

Sistemul acestui antrenament de electrostimulare este sigur, dar ceea ce poate face acest antrenament nesigur este supra antrenamentul, antrenarea gresita, prea multe antrenamente saptamanal.
De ce? E simplu, corpul oboseste si nu are timp sa se recupereze daca facem prea multe antrenamente.
Un antrenament inseamna 6 ore de sport traditional! Ganditi-va cum e sa faci zilnic 6 ore de sport? De aceea este nevoie de pauza.
Antrenorul trebuie sa fie atent la client si sa il sustina, sa stie ce are nevoie mai exact fiecare, sa tina cont de starea de sanatate a fiecaruia si sa ii imbutatateasca conditia fizica, nu sa o inrautateasca.

Se recomanda 20 de minute, maxim intre 2-3 antrenamente pe saptamana cu cel putin o zi pauza intre.

Este foarte simplu: ai antrenor bun, ai rezultate excelente!
Asadar, cautati cel mai apropiat Studio XBody din orasul vostru pentru o sedinta de proba! In Timisoara noi am gasit Studio BTone: http://www.ghidulnuntii.com/x-body–timisoara

Succes!

 

facebook share
© 2023 web design & web hosting by ProSD.com        .

Agentii organizari evenimente | Locatii evenimente | Catering | Produse de cofetarie | Florarii | Bijuterii si accesorii | Rochii de mireasa si tinute de gala | Saloane de infrumusetare | Muzica foto/video | Servicii diverse | Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2023 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: March 31, 2023

Ghidul Nuntii Home Page