Week-end cu Targuri de nunti in Timisoara!

Targuri Nunti 2020 Timisoara
 

Viitorii miri sunt rasfatati in acest weekend in Timisoara!

Doua Targuri de Nunti destinate lor se desfasoara zilele acestea in urbea noastra, atragand tinerii din zona de vest a tarii sa petreaca  in Timisoara cateva zile pentru a-si face cumparaturile, rezervarile, planurile pentru nunta sau pentru a visa la nunta perfecta intr-un cadru special conceput!

Asadar, in 10 – 12 ianuarie 2020, avem doua evenimente mari, ambele cu traditie in Timisoara:

  • Targ pentru Mirese, organizator Rayna Decor se desfasoara la Centrul Regional de Afaceri Timisoara, dupa urmatorul program: Vineri – 13:00-20:00, Sâmbătă – 10:00-20:00 si Duminică – 10:00-18:00

Targul pentru Mirese promite sa fie si anul acesta unul spectaculos, cu invitati speciali care vor oferi o floare viitoarelor mirese – Andi Contantin- sau se vor ocupa de buna dispozitie la #Târgpentrumirese – Codruț Kegheș alias Dezbrăcatu’, precum si deja obisnuitii casei, Flick Dl. Rima si Razvan Popescu.

 O tombola speciala a fost anuntata deja, cu extragerea castigatorilor duminica, 12 ianuarie, la ora 15.00! Premiile sigur vor fi spre bucuria si folosul vostru, haideti sa le vedem:

Premiul I – Rochie de mireasă – Valerie Mariage
Premiul II – Costum de mire – Felix Ramiro
Premiul III – Aranjament din flori naturale pe masa mirilor, Rayna Decor
Premiul IV – O mașină de epocă în ziua evenimentului – Vintage Car
Premiul V – Accesorii mireasă în valoare de 500 RON – Concept by Cristi Ardelean

Ajungem si la subiectul de maxim interes pentru viitorii miri: oferta expozantilor este bogata in aranjamente florale, bughete de mireasa, torturi de nunta si candy-bar-uri, aranjamente festive pentru salile de evenimente, muzica live si cu DJ, echipe foto – video, toate acestea pe langa sutele de rochii de mireasa pe toate gusturile expuse zilele ascestea la targ, inclusiv rochii in programul Marita-ti rochia.

  • TARG DE NUNTA by Dalisis, se desfasoara la Casa Tineretului,  si isi deschide portile tot vineri, 1o ianuarie, avand urmatorul program: Vineri – 12:00-20:00,  Sâmbătă – 10:00-20:00 si Duminică – 10:00-17:00

Propunerea organizatorilor, cuprinsa in conceptul “Planifica nunta într-o zi“, este foarte atractiva: pachete complexe pentru evenimente, consultanta de specialitate si multe surprize pe parcursul desfasurarii targului, oferite de specialiști in organizarea petrecerilor reușite.

#TargdeNuntabyDalisis  promite sa reuneasca intr-un singur loc, la Casa Tineretului din Timisoara, toate serviciile necesare organizarii unei nunți superbe, prezentate de expozanți talentați: rochii de mireasă și costume de miri semnate de branduri celebre, decoruri florale deosebite, pachete foto-video inspirate, invitații și mărturii deosebite, bijuterii și accesorii prețioase, delicioase prăjituri și torturi festive, precum și săli elegante pentru petreceri frumoase.

Asadar, va  dorim 3 zile inspirate, atat organizatorilor si expozantilor, cat si viitorilor miri!

facebook share
© 2023 web design & web hosting by ProSD.com        .

Agentii organizari evenimente | Locatii evenimente | Catering | Produse de cofetarie | Florarii | Bijuterii si accesorii | Rochii de mireasa si tinute de gala | Saloane de infrumusetare | Muzica foto/video | Servicii diverse | Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2023 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: June 2, 2023

Ghidul Nuntii Home Page