Sfaturi – 10 la numar, pentru perioada organizarii nuntii!

untitled

Cautarea rochiei perfecte, a locatiei de vis, a aranjamentelor florale; degustarile de torturi, discutii cu fotografi … lista de “to do “ parca nu se mai sfarseste. Punandu-le pe toate pe lista, pare ca momentul in sine isi pierde din stralucire, dar, hei!….e nunta VOASTRA, nu lasati nimic si pe nimeni sa va umbreasca momentul!

Specialistii in organizarea de evenimente ne sar in ajutor – de data asta cu sfaturi, 10 la numar:

  1. Exprima-te liber! Intreaga ceremonie trebuie sa fie despre tine – voi! Sigur ca trebuie sa iei in considerare familia si invitatii tai, dar este mai presus de orice ZIUA VOASTRA – inconjurati-va de lucruri care sa va aminteasca de trecut si care sa trimita o raza de lumina asupra personalitatii voastre, cine sunteti si ce iubiti! Poate fi ceva ce purtati sau un dans cu o coregrafie unica in timpul petrecerii. Fiti unici, entuziasti … fiti voi!
  2. Creeaza-ti amintiri! De ce nu … o sesiune foto in timpul aventurii planificarilor … sau poate un jurnal al celor mai importante momente si detalii.
  3. Nu-ti fie teama sa delegi responsabilitati! E nunta voastra, dar nu inseamna ca trebuie sa le faceti pe toate singuri. Mamele, domnisoarele de onoare pot fi de-a dreptul fericite daca pot contribui.
  4. Pregateste-te pentru urgente! Chiar si un eveniment planificat perfect poate avea situatii surpriza! Asa ca o poseta mica in care sa ai o trusa de urgenta pe care sa o pastreze una din domnisoarele de onoare poate fi de real ajutor. Din lista de must-have a trusei nu ar trebui sa lipseasca: servetelele umede, pastile pentru dureri, parfumul tau preferat, lac de unghii, lip gloss, super-glue si o sticla de apa. O sa fii recunoscatoare ca ai adus acest kit, chiar daca folosesti doar gloss-ul si apa.
  5. Programeaza timp si pentru “neprevazute”! Ca sa nu fie timpul cu un pas inaintea voastra, constrangandu-va sa cresteti viteza cand va e lumea mai drag,  adaugati cateva minute libere prin anumite parti ale programului stabilit.
  6. Nu te impacienta pentru lucruri minore! Daca poti modifica sau influenta ceva ce pare sa nu mearga conform planurilor, fa-o! Desigur, poti cere ajutorul celor apropiati. Daca lucrurile nu mai pot fi aduse in timp util pe fagasul dorit de tine, nu te enerva, treci peste si bucura-te de moment!
  7. Permite-ti sa ai emotii! Cu toate pregatirile, detaliile, lipsa somnului, e de asteptat sa fii nervoasa!
  8. Strategia de vizitare! In cazul in care lista de invitati e una numeroasa, o strategie pentru vizitarea invitatilor la locurile lor ar fi sa faceti aceste gesturi de curtoazie la inceputul nuntii, pentru ca mai apoi sa va bucurati din plin de petrecere.
  9. Pregateste-ti colaboratorii: fie ca ai un wedding-planner care te scuteste de bataia de cap a organizarii, sau va ocupati voi insiva de eveniment, te ajuta sa pui colaboratorii tai in contact, unii cu ceilalti si sa fii sigura ca toti au acelasi program detaliat al evenimentului tau (DJ-ul, fotograf, etc )
  10. In cele din urma, dar nu la final…sfatul nostru cel mai important, ramai conectata cu partenerul tau! Stand unul langa celalalt in calitate de cuplu proaspat casatorit  trebuie sa traiti cea mai frumoasa zi a vietii voastre impreuna. E usor sa va pierdeti in nebunia zilei, dar e de preferat sa va pierdeti unul in celalalt.

 

scris de Irina Laslea, editor www.ghidulnuntii.com

 

facebook share
© 2023 web design & web hosting by ProSD.com        .

Agentii organizari evenimente | Locatii evenimente | Catering | Produse de cofetarie | Florarii | Bijuterii si accesorii | Rochii de mireasa si tinute de gala | Saloane de infrumusetare | Muzica foto/video | Servicii diverse | Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2023 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: September 30, 2023

Ghidul Nuntii Home Page