Nunta anului: nunta Brad & Angelina, 23 august 2014!

imagine text

scris de Monica Iscru Jurma, editor www.ghidulnuntii.com

Angelina Jolie si Brad Pitt: o nunta originala, asa cum este si familia lor!

Doi actori de admirat, doi oameni care se implica in actiuni de caritate, fiind prezenti si fizic in locurile in care oamenii sufera de lipsuri de neimaginat in sclipitorul Hollywood, doi oameni frumosi si cu o personalitate  puternica pe care o vedem proiectata si in filmele atat de dragi noua dar si in viata lor personala, din care, desigur, stim cate ceva , pentru ca acesta este pretul pe care il plateste celebritatea.

Imaginile din ziua nuntii lor sunt superbe: Angelina purtand  un voal imprimat cu desenele copiilor ei, alaturi de un Brad Pitt care cum altfel sa fie decat fermecator, inconjurati de cei 6 copii Jolie-Pitt, intr-o ceremonie restransa ce a avut loc pe proprietatea cuplului din sudul Frantei.

Asadar, nunta anului: nunta Brad & Angelina, din 23 august 2014!

Doar 20 de oameni au participat la ceremonia ce a avut loc in capela Chateau Miraval, proprietatea familiei in Franta. Intre invitati a fost si familia Pitt – parintii, fratele si sora lui Brad.

Cei 6 copii ai cuplului au fost toti prezenti: Maddox 13 ani si Pax 10 ani au condus-o pe mama lor la altar; Zahara 9 ani si Vivienne 6 ani au imprastiat petale de flori stranse din gradina; iar Shiloh 8 ani si Knox 6 ani au purtat inelele.

Rochia si voalul Angelinei, semnate Versace, au fost personalizate cu desenele copiilor “Am vrut ca ei sa fie parte din tot, inclusiv realizarea rochiei, pentru ca asta inseamna familia noastra, asta reprezinta modul in care noi ne traim viata impreuna”, spunea Angelina Jolie revistei Hello!

Rochia a fost o surpriza pentru Brad Pitt. “Brad nu mi-a vazut rochia pana in momentul ceremoniei”, spunea Angelina revistei People.

Copii si-au ales singuri hainele pe care sa le poarte la ceremonie. Zahara a purtat o rochie realizata de designer – prieten de familie Adama Kebe, Maddox, Pax si Knox au purtat costume negre; Shiloh a purtat costum cu pantaloni scurti si palarie iar Vivienne a purtat o rochie alba preferata pe care deja o avea. Brad Pitt a purtat costumul lui negru favorit.

In ceea ce priveste luna de miere, aceasta se pare ca va fi in Malta, dar va fi o luna de miere activa, avand in vedere ca cei doi filmeaza acolo impreuna un film.

Si … cei doi au fost un exemplu si cu aceasta ocazie in ceea ce priveste implicarea lor in caritate: au donat banii proveniti din vanzarea fotografiilor de la nunta lor, fotografii care au tinut coperta revistelor Hello si People, Fundatiei Jolie-Pitt!

Le dorim si noi casa de piatra si sa fie intr-un ceas binecuvantat unirea lor!

facebook share
© 2021 web design & web hosting by ProSD.com        .

Agentii organizari evenimente | Locatii evenimente | Catering | Produse de cofetarie | Florarii | Bijuterii si accesorii | Rochii de mireasa si tinute de gala | Saloane de infrumusetare | Muzica foto/video | Servicii diverse | Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2021 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: October 21, 2021

Ghidul Nuntii Home Page