10 sfaturi pentru alegerea locatiei perfecte

Targ pentru Mirese-080

1. Indiferent ca vorbim de restaurantul pentru nunta, cantina sau cortul special pentru nunti, daca vreti sa alegeti locatia pentru nunta voastra fara constrangeri legate de data, nu este exagerat sa rezervati locatia cu un an inainte de eveniment.

2. In alegerea locatiei tineti cont si de capacitate: daca veti avea cativa invitati in plus fata de lista initiala sa ramana in continuare loc suficient pentru ringul de dans; pe de alta parte o sala cu mult spatiu gol e greu de … “incalzit”.

Exista o multitudine de variante, de la restaurante mici, cochete pentru o nunta mai mica, la restaurante mai mari sau cu mai multe sali pentru evenimente sub acelasi acoperis, la corturi pentru evenimente, stranduri care se transforma in locatii de vis cu piscina pe care plutesc lumanari si flori in timp ce invitatii stau sub corturi rafinate speciale pentru evenimente in aer liber, etc.

3. Localul trebuie sa fie in acord cu tematica nuntii (nu poti avea o nunta rustica intr-o sala cu candelabre de cristal), culorile alese (intr-o sala tapitata cu portocaliu nu vei pune decoruri roz) si chiar preferintele culinare pe care le aveti, atat voi cat si invitatii vostrii.

4. Intrebati cat de bine e aerisita sala, daca e bine incalzita sau daca are aer conditionat, in functie de anotimp.

5. Ideal ar fi sa intrebati cand are loc o nunta si sa va duceti sa vedeti cum aranjeaza sala

6. Cereti sa vedeti cum arata vesela si tacamurile pentru a nu avea surpriza sa le gasiti cu un aspect invechit, de exemplu.

7. Daca localul dispune de mai multe sali pentru evenimente este bine sa intrebati daca mai sunt si alte evenimente in paralel cu al vostru. Daca da, si asta nu va deranjeaza, asigurati-va ca sala nuntii voastre are o buna izolare fonica, ca invitatii nu vor interfera des (holuri comune), etc

8. In cazul restaurantelor cu terasa ori gradina, intrebati daca o pun la dispozitia voastra gratis sau trebuie sa platiti chirie. De multe ori aceste spatii sunt “la liber” pentru clientii obisnuiti ai localului.

9. Stabiliti de la inceput costul pe meniu, ce include acest pret –mancare si bautura-, numarul de chelneri disponibil si bacsisul care il primesc ei, si daca mai sunt alte taxe pe care le percep, de orice natura. Stabiliti ce puteti aduce din alta parte (tortul miresei si al nasilor, prajiturile, bauturi)

10. Semnati un contract in care toate aceste clauze sa fie specificate. Contractul va elimina eventualele neintelegeri si va va proteja de viitoare neplaceri.

facebook share
© 2023 web design & web hosting by ProSD.com        .

Agentii organizari evenimente | Locatii evenimente | Catering | Produse de cofetarie | Florarii | Bijuterii si accesorii | Rochii de mireasa si tinute de gala | Saloane de infrumusetare | Muzica foto/video | Servicii diverse | Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2023 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: June 2, 2023

Ghidul Nuntii Home Page